fbpx
from €38,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Περιήγηση στην Ακρόπολη & Παλιά Αθήνα

Athens, Greece
Not Rated

Διάρκεια

3.5 hours

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Περιήγηση με τα πόδια στην Ακρόπολη και την Παλιά Αθήνα

Πρωινή ξενάγηση

 

Ξεχάστε τη ζέστη και τον συνωστισμό και ξεκινήστε για την πρόσβαση στην Ακρόπολη νωρίς το πρωί με τον επαγγελματία ξεναγό σας σε αυτή την ξενάγηση μικρού γκρουπ. Θαυμάστε το Ιερό του Διονύσου και το θέατρο του Διονύσου. Ανεβείτε το λόφο που οδηγεί στην Ακρόπολη και επισκεφθείτε την Ακρόπολη , συμπεριλαμβανομένου του Παρθενώνα, του Ερεχθείου, των Προπυλαίων και του Ναού της Αθηνάς Νίκης.

 

Ελάτε μαζί μας, να γνωρίσουμε τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας. Η Αθήνα είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία και με πολλά όμορφα και κρυφά σημεία, ακόμη και στις πιο γνωστές περιοχές. Ο ξεναγός μας θα αναλάβει να μας δείξει όλα τα γνωστά και άγνωστα σημεία που υπάρχουν. Επιπλέον, θα μας βοηθήσει να απομονωθούμε από την βαβούρα της πόλης και να εστιάσουμε στις υπόλοιπες αισθήσεις μας. Η ομάδα μας θα είναι μικρή, με σκοπό να δημιουργήσουμε το πιο όμορφο και παρεΐστικο κλίμα που μπορούμε, για να απολαύσουμε την εξόρμηση μας στο έπακρο.

 

Ακρόπολη & Παλιά Αθήνα Περιήγηση με τα πόδια

 

Περπατήστε στη μοναδική συνοικία της πόλης, την Πλάκα. Για λίγο , ξεχάστε τον ήχο της πόλης. Περιηγηθείτε στα Αναφιώτικα, την κορυφαία γειτονιά της Πλάκας και ανακαλύψτε με τον ξεναγό σας τις ήσυχες, γραφικές και μυστικιστικές κρυφές γωνιές της. Δείτε τον πύργο των ανέμων, μια από τις πιο αξιόλογες κατασκευές του αρχαίου κόσμου. Ένα πολυλειτουργικό κτίριο που χρησιμοποιήθηκε ως ηλιακό ρολόι, υδραυλικό ρολόι, οδηγός των πλανητών και, τέλος, ως ο πρώτος μετεωρολογικός σταθμός στον κόσμο!

 

Περνώντας από τη Ρωμαϊκή Αγορά, το Μουσείο του Φετιχιέ Τζαμί και τη Βιβλιοθήκη του Αδριανού, θα καταλήξετε στην πλατεία Μοναστηρακίου.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: 

  • Επαγγελματικός ξεναγός
  • Πρόσβαση χωρίς ουρά στην Ακρόπολη
  • Αναφιώτικα
  • Εξερευνήστε την πιο γραφική συνοικία της Αθήνας , την Πλάκα
  • Ρωμαϊκή Αγορά
  • Πλατεία Μοναστηρακίου

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 3,5 ώρες

Δεν περιλαμβάνονται τα τέλη εισόδου

Εισιτήριο Ακρόπολης: 20€ 1/4-31/10 και 10€ 1/11-31/3

 

Δείτε περισσότερες ξεναγήσεις εδώ.

View More

Tour's Location

Athens, Greece
από €38,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek