fbpx
from €179,00
Κάνετε κράτηση τώρα

4/ήμερη Διαμονή στο Nikos Studios

Πάρος, Ελλάδα
Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

Μην ψάχνετε άλλο για ξενοδοχεία στην Πάρο, επειδή έχουμε τα πιο ενδιαφέροντα οικογενειακά πακέτα διακοπών για εσάς! Απολαύστε 4 ημέρες στην Πάρο με διαμονή στο Nikos Studios. Χαλαρώστε σε ένα από τα δωμάτια, με θέα στη θάλασσα. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, χώρο στάθμευσης και καθημερινό καθαρισμό δωματίου. Το Nikos Studios είναι μια ιδανική αλλά και οικονομική λύση για οικογένειες και μαθητές που αναζητούν αξιόλογα ξενοδοχεία στην Πάρο.

Εκδρομές – Δραστηριότητες – Αξιοθέατα

Πολλές επιλογές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Στο βόρειο τμήμα του νησιού, η παραλία Μοναστήρι, με τα ρηχά νερά και την ηρεμία που προσφέρει είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες. Μια άλλη επιλογή είναι το Πίσω Λιβάδι, ένας μικρός όρμος με γραφικές ταβέρνες και ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία Λολαντώνης, που πήρε το όνομά της από το ομώνυμο εστιατόριο στην παραλία, προσελκύει ντόπιους και οικογένειες. Επίσης, στο γραφικό χωριό Δρυός μπορείτε να απολαύσετε τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των παραδοσιακών ταβερνών και να περάσετε τον χρόνο σας με χαρά. Τέλος, οι χαμηλές τιμές φτάνουν στον μεγαλύτερο οικισμό του νησιού, την Αλυκή. Η Αλίκη φημίζεται για τα ψάρια της και για τα όμορφα χρώματα που βλέπουν στον ουρανό από εκείνους που διασχίζουν το λιμάνι κατά το ηλιοβασίλεμα.

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

Η Πάρος ανέβηκε στις προτιμήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων λόγω της κοσμοπολίτικης ταυτότητας που απέκτησε από την επένδυση σε beach bar, κλαμπ, οργανωμένες παραλίες και θαλάσσια σπορ. Η Νάουσα απέχει μόλις 10 χλμ. Από την πρωτεύουσα του νησιού και συνδυάζει την οργανωμένη παραλία με την καλή νυχτερινή ζωή. Το απόγευμα, όλο το νησί έρχεται στη Νάουσα και ο όγκος της μουσικής στα νυχτερινά κέντρα αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ανατολική Πούντα πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο σύλλογο της περιοχής. Όλος ο αφρός της showbiz συλλέγεται κάθε καλοκαίρι και σε συνδυασμό με άφθονο αλκοόλ και μουσική, ο δείκτης στο θερμόμετρο ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα.

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

4/ήμερη Διαμονή στο Nikos Studios

Επόμενη και πιο δημοφιλής παραλία είναι η Χρυσή Ακτή. Η λαμπερή άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα τροπικό τοπίο που μαγεύει όποιον το επισκέπτεται. Οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και beach bar, θαλάσσια σπορ και μερικές δραστηριότητες περιμένουν τους παραθεριστές.

Δείτε περισσότερα πακέτα για την Πάρο εδώ.

Tour's Location

Πάρος, Ελλάδα
από €179,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    elGreek