fbpx
from €179,00
Book Now

4/day Accommodation at Nikos Studios

Paros, Greece
Not Rated

Duration

4 days

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

Μην ψάχνετε άλλο για ξενοδοχεία στην Πάρο, επειδή έχουμε τα πιο ενδιαφέροντα οικογενειακά πακέτα διακοπών για εσάς! Απολαύστε 4 ημέρες στην Πάρο με διαμονή στο Nikos Studios. Χαλαρώστε σε ένα από τα δωμάτια, με θέα στη θάλασσα. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi, χώρο στάθμευσης και καθημερινό καθαρισμό δωματίου. Το Nikos Studios είναι μια ιδανική αλλά και οικονομική λύση για οικογένειες και μαθητές που αναζητούν αξιόλογα ξενοδοχεία στην Πάρο.

Εκδρομές – Δραστηριότητες – Αξιοθέατα

Πολλές επιλογές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Στο βόρειο τμήμα του νησιού, η παραλία Μοναστήρι, με τα ρηχά νερά και την ηρεμία που προσφέρει είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες. Μια άλλη επιλογή είναι το Πίσω Λιβάδι, ένας μικρός όρμος με γραφικές ταβέρνες και ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία Λολαντώνης, που πήρε το όνομά της από το ομώνυμο εστιατόριο στην παραλία, προσελκύει ντόπιους και οικογένειες. Επίσης, στο γραφικό χωριό Δρυός μπορείτε να απολαύσετε τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των παραδοσιακών ταβερνών και να περάσετε τον χρόνο σας με χαρά. Τέλος, οι χαμηλές τιμές φτάνουν στον μεγαλύτερο οικισμό του νησιού, την Αλυκή. Η Αλίκη φημίζεται για τα ψάρια της και για τα όμορφα χρώματα που βλέπουν στον ουρανό από εκείνους που διασχίζουν το λιμάνι κατά το ηλιοβασίλεμα.

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

Η Πάρος ανέβηκε στις προτιμήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων λόγω της κοσμοπολίτικης ταυτότητας που απέκτησε από την επένδυση σε beach bar, κλαμπ, οργανωμένες παραλίες και θαλάσσια σπορ. Η Νάουσα απέχει μόλις 10 χλμ. Από την πρωτεύουσα του νησιού και συνδυάζει την οργανωμένη παραλία με την καλή νυχτερινή ζωή. Το απόγευμα, όλο το νησί έρχεται στη Νάουσα και ο όγκος της μουσικής στα νυχτερινά κέντρα αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ανατολική Πούντα πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο σύλλογο της περιοχής. Όλος ο αφρός της showbiz συλλέγεται κάθε καλοκαίρι και σε συνδυασμό με άφθονο αλκοόλ και μουσική, ο δείκτης στο θερμόμετρο ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα.

Οικογενειακά πακέτα διακοπών

4/day Accommodation at Nikos Studios

Next and most popular beach is Chrysi Akti. The shiny sand and the turquoise waters compose a tropical landscape that enchants anyone who visits it. Organized beach with sunbeds and beach bar, water sports and some activities await holidaymakers.

Δείτε περισσότερα πακέτα για την Πάρο here.

Tour's Location

Paros, Greece
from €179,00

Fill out the form and a representantive will contact you in the next 24 hours

    en_USEnglish