fbpx
from €150,00
Κάνετε κράτηση τώρα

6/ήμερη Διαμονή στο Mylos Rooms

Κύθηρα, Greece
Not Rated

Διάρκεια

6 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Διακοπές στα Κύθηρα

6/ήμερη Διαμονή στο Mylos Rooms

Αναχώρηση κάθε Τρίτη Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο

Περιλαμβάνει

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Κύθηρα και Κύθηρα – Πειραιά
  • 5 διανυκτερεύσεις στο Mylos Rooms
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης διοργανωτή

Σημειώσεις

  • Συνίσταται η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Κύθηρα καθώς δεν περιλαμβάνονται τοπικές μετακινήσεις και θα δυσκολευτείτε με τα τοπικά λεωφορεία. Το κόστος της ενοικίασης είναι 60€ την ημέρα και είναι δυνατή κατόπιν συνεννόησης η ενοικίαση για χρήση από 3-4 διαφορετικούς συμμετέχοντες ώστε να μειωθεί το κόστος.

Διακοπές στα Κύθηρα

Κύθηρα

Στο σταυροδρόμι των θαλάσσιων δρομολογίων από και προς την Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου, που βρίσκεται. Το νησί του Ιονίου Κύθηρα έχει γλιτώσει από την μεγάλη δύναμη του μαζικού τουρισμού και της επιτρέπει να διατηρήσει τη γοητεία και τις παραδόσεις της.

Τα Κύθηρα είναι ένα νησί το οποίο αποτελείται από πολλά μικρά χωριά και οικισμούς, που βρίσκονται κυρίως στο εσωτερικό του νησιού. Το ήπιο κλίμα, το ποικιλόμορφο τοπίο με τα βουνά και τα φαράγγια, τους ελαιώνες, τα πεύκα και τα κυπαρίσσια, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια και ξανά και ξανά η θάλασσα με τους γραφικούς κολπίσκους και τις παραλίες της, μαγεύουν τον επισκέπτη.

Τα Κύθηρα ονομάστηκε Τσιρίγο υπό την βενετσιάνικη κυριαρχία.

Διακοπές στα Κύθηρα

Παραλίες

Ψιλό βότσαλο, αμμουδιές, γαλαζοπράσινα νερά, στενοί κολπίσκοι, γραφικές θαλασσοσπηλιές, οι παραλίες των Κυθήρων βραβευμένες και μη συνθέτουν και ενισχύουν την αυθεντικότητα και την μοναδική φύση των Κυθήρων.

Διακόφτι

Η πλέον χαρακτηριστική αμμουδιά των Κυθήρων με ρηχά γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμο. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Ιδανική για οικογένειες. Με οργανωμένο και μη οργανωμένο κομμάτι.

Καλαδί

Αξίζει να ταλαιπωρηθείτε κατεβαίνοντας το πέτρινο μονοπάτι των 124 σκαλοπατιών. Το σκηνικό είναι ανυπέρβλητο, γαλάζια νερά κρυμμένα σε επιβλητικούς βράχους, θαλάσσιοι σπηλαιοδιάδρομοι που αξίζουν εξερεύνησης, και τρεις μοναδικές παραλίες. Η ενέργεια του σημείου ίσως είναι και το σήμα κατατεθέν της. Βότσαλο σε μια από τις λίγες ευτυχώς παραλίες που παραμένει μη οργανωμένη.

Μελιδόνι

Το Μελιδόνι είναι ένας μικρός γραφικός κολπίσκος στο ΝΔ τμήμα του νησιού. Έχει ψιλή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά. Η πρόσβασή γίνεται με χωματόδρομο αρκετών χιλιομέτρων που ξεκινάει λίγο μετά το χωριό Δρυμώνας. Η παραλία είναι οργανωμένη με καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Χαλκός

Μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες των Κυθήρων στο νότιο τμήμα του νησιού. Η παραλία έχει βότσαλο και τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και βαθιά. Η παραλία είναι οργανωμένη με καντίνα, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Κομπονάδα

Έχει βαθιά καταπράσινα νερά και μεγάλα βότσαλα. Με κατεύθυνση τα χωριό Τραβασαριάνικα θα συναντήσετε ταμπέλες που οδηγούν στην παραλία. Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς μέχρι το τέλος της διαδρομής έχει άσφαλτο. Η παραλία παρότι οργανωμένη , μεγάλο της κομμάτι παραμένει ανεκμετάλλευτο.

Παλαιόπολη

Μια από τις ωραιότερες παραλίες των Κυθήρων , με άμμο και βότσαλο. Ιδιαιτέρως εξωτική είναι η παραλία που σύμφωνα με τον μύθο αναδύθηκε η Αφροδίτη. Μη οργανωμένη στο μεγαλύτερο της τμήμα, διαθέτει και οργανωμένο κομμάτι. Η παραλία της λίμνης, φυσική συνέχεια της, τις διαχωρίζει η λεγόμενη καμαρέλα, είναι παραλία γυμνιστών

Διακοπές στα Κύθηρα

Αξίζει να επισκευτείς:

Χώρα Κυθήρων

Η πρωτεύουσα των Κυθήρων, ή η Χώρα όπως τη λένε οι ντόπιοι, είναι ένας γραφικός οικισμός που συντηρεί με σεβασμό πολλά από την αρχιτεκτονική των παλιών χρόνων. Το πιο παραδοσιακό κομμάτι του οικισμού είναι ο Μέσα Πύργος, δηλαδή το κομμάτι κοντά στο κάστρο. Εκεί, όλα θυμίζουν Αιγαίο: οι λιτές γραμμές, τα στενοσόκακα, οι καμάρες ανάμεσα στα ασβεστωμένα σπίτια και οι απειράριθμες σε μέγεθος και χρώματα γλάστρες με τα ανθισμένα λουλούδια φέρνουν στο μυαλό στερεοτυπικές εικόνες από το αρχιπέλαγος.

Όμως, εκτός από το Κάστρο, στη Χώρα ξεχωρίζουν οι παλιές εκκλησίες, πολλές από αυτές ανήκουν στην εποχή των Βυζαντινών χρόνων, και τα βενετσιάνικα αρχοντικά που έχουν ανακαινιστεί και λειτουργούν ως ξενώνες για ήσυχες και ήρεμες διακοπές. Χαρακτηριστική είναι και η ανηφορική διαδρομή από το Καψάλι, το λιμάνι του νησιού, μέχρι τη Χώρα. Η εντυπωσιακή θέα θα σας ανταμείψει

 

Αβλέμονας

Αβλέμονας ή Αυλέμωνας, ίσως το πιο όμορφο χωριό των Κυθήρων. Βρίσκεται στα ανατολικά των Κυθήρων, παραθαλάσσιο με γραφικούς κολπίσκους. 

Η μικρή «πισίνα» είναι μαγευτική για μικρά αλλά και μικρομέγαλα μωρά! Κολύμπι και βουτιές, βόλτα μέχρι το ενετικό φρούριο – παρατηρητήριο και πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο που όσοι επισκέφθηκαν τα Κύθηρα, μιλάνε στους φίλους του πρώτα απ’ όλα για την ομορφιά του Αβλέμονα.

Αξίζει κανείς να δει το κτίριο με το ηλιακό ρολόι στον κολπίσκο πίσω από το χωριό.

Δείτε και άλλες καλοκαιρινές προσφορές εδώ!!

View More

Itinerary

Expand All
1η ΗΜΕΡΑ: Παρασκευή 2/9

Αναχώρηση από Πειραιά στις 15.00 . Άφιξη στα Κύθηρα στις 21.30 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 3/9

10.00:Πρωινή Yoga
14.00: Προαιρετικό ομαδικό γεύμα σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσια τοπικά εδέσματα
19.00: Ασκήσεις Yoga στον χώρο του Ξενοδοχείου
21.00: Διαλογισμός
23.00: Προαιρετική ομαδική έξοδος στη Χώρα Κυθήρων για φαγητό - ποτό

3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 4/9

10.00:Ασκήσεις Yoga
14.00: Προαιρετικό ομαδικό γεύμα
16.00: Προαιρετική κρουαζιέρα με τον καπετάν Πέτρο στη Χύτρα (πασίγνωστος βράχος – Σπηλιά)
20:00: Ασκήσεις Yoga στον χώρο του Ξενοδοχείου
21.00: Διαλογισμός
23.00: Προαιρετική ομαδική έξοδος για φαγητό στο Λειβάδι

4η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 5/9

10.00:Ασκήσεις Yoga
14.00: Προαιρετικό ομαδικό γεύμα σε γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσια τοπικά εδέσματα
19.00: Μαθήματα Yoga
21.00: Διαλογισμός

5η ΗΜΕΡΑ: Τρίτη 6/9

Το πρωί στις 09.00 τελευταίο μάθημα Yoga. Νωρίς το μεσημέρι προαιρετικό ομαδικό γευμα σε τοπική ταβέρνα και αναχώρηση από τα Κύθηρα στις 16.00 με προορισμό το λιμάνι της Νεάπολης. Επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή στην Αθήνα

Tour's Location

Κύθηρα, Greece
από €150,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek