fbpx
from €125,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Κρουαζιέρα Πόρο-Ύδρα-Αίγινα

Poros, Greece
Not Rated

Διάρκεια

12 hours

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Κρουαζιέρα Πόρο-Ύδρα-Αίγινα

Ολοήμερη κρουαζιέρα

Ανακαλύψτε τρία υπέροχα ελληνικά νησιά σε μια ημερήσια κρουαζιέρα.Εξερευνήστε τη μαγευτική θέα της πόλης του Πόρου, τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια της Ύδρας και τα πολυάριθμα ενδιαφέροντα αξιοθέατα της Αίγινας.

Πόρος

Η ομορφιά του υμνήθηκε από κορυφαίους ποιητές και λογοτέχνες, όπως τον Γεώργιο Σεφέρη, την Ιουλία Δραγούμη και τον Αμερικανό συγγραφέα Henry Miller. Το καταπράσινο νησί του Αργοσαρωνικού με τα πευκοδάση που καλύπτουν τους λόφους και φτάνουν μέχρι τις αμμώδεις παραλίες. Το στενό του Πόρου, κατάφυτο από πεύκα, ελιές και λεμονιές και η γραφική πόλη του με τα νεοκλασικά, αποτελεί τοπίο μοναδικής ομορφιάς! 

Ο Πόρος είναι ιδανικός για θαλάσσιες δραστηριότητες όπως κολύμπι στο Μικρό και το Μεγάλο Νεώριο και στο Λιμανάκι της Αγάπης. Όπως και για καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά και ιστιοπλοΐα στα κοντινά νησιά και στις ακτές της Πελοποννήσου. Προσφέρεται επίσης για ποδηλασία και πεζοπορία στα πευκοδάση του νησιού.

Ύδρα

Με πλούσια ναυτική παράδοση και έντονα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα, η Ύδρα ένα από τα πιο γνωστά νησιά του Αργοσαρωνικού. Προσελκύει κάθε χρόνο πολλές γνωστές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε αγαπημένος προορισμός και κατοικία του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, του Leonard Cohen, του Henry Miller και γενέτειρα του ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση. Καθώς και πολλών διάσημων καλλιτεχνών, συγγραφέων και άλλων. Την αναλλοίωτη ομορφιά του νησιού αγάπησαν άλλωστε η Μαρία Κάλλας, ο Πάμπλο Πικάσο και η Sofia Loren.

Τι μπορώ να κάνω στην Ύδρα;

Η Ύδρα παρουσιάζει ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, πολυτελείς κατοικίες φιλοτεχνημένες από Ιταλούς τεχνίτες κοσμούν το νησί. Τα αρχοντικά των αγωνιστών του 1821 τα οποία έχουν μετατραπεί σε μουσεία, θα σας μεταφέρουν νοερά στην εποχή της Επανάστασης. Διαθέτει 300 εκκλησίες και 6 μονές . Εκδρομή στην Ύδρα σημαίνει ατελείωτες βόλτες στη γραφική πόλη και το λιμάνι, περίπατοι και απολαυστικές διαδρομές στη φύση, μαγική θέα στο Αιγαίο, βουτιές σε καταγάλανα νερά και καλό φαγητό. Απολαύστε ακόμα ατέλειωτες βόλτες με τα πόδια, μιας και σε όλο το νησί, απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Αίγινα

Νησί με μακραίωνη ιστορία, η Αίγινα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε αρκετές φάσεις της ελληνικής ιστορίας, αφού αποτέλεσε εκτός των άλλων, και την έδρα της πρώτης κυβέρνησης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους (1828). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας έχτισε εντυπωσιακά νεοκλασικά κτήρια προκειμένου να στεγάσει την έδρα του. Είναι ιδιαίτερα γραφική, με καθαρές θάλασσες, φημισμένα μοναστήρια, σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, γοητευτική πρωτεύουσα και όμορφα χωριά. Φημίζεται για τα φιστίκια της (η φιστικιά καλλιεργείται στην Αίγινα από το 1860 με την ντόπια ποικιλία να χαρακτηρίζεται από τις καλύτερες διεθνώς), τα κεραμικά της και τις δαντέλες.

Η Κρουαζιέρα Πόρο-Ύδρα-Αίγινα:

Περιλαμβάνεται:

  • Πόρος
  • Ύδρα
  • Γεύμα στο πλοίο
  • Νήσος Αίγινα
  • Δωρεάν ακουστική ξενάγηση (GWP)

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 ώρες

Ξεκινήστε: 07:20 π.μ. / Λήξη: 7:30 μ.μ.

 

Δείτε περισσότερες ξεναγήσεις εδώ.

View More

Tour's Location

Poros, Greece
από €125,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek