fbpx
from €209,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Τετραήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι

Βελιγράδι, Serbia
Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Τετραήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι μόνο με 209€ / άτομο την 25η Μαρτίου

Βελιγράδι – Νόβισαντ

Μοναδική αναχώρηση: 24 – 27 Μαρτίου

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Το Βελιγράδι είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Βρίσκεται στην Παννονική πεδιάδα των Βαλκανίων στη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη και θεωρείται μία από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις καθώς ιδρύθηκε από τους Κέλτες τον 3ο αιώνα π.Χ.

Με διαδρομή 7.000 ετών, το Βελιγράδι είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις των Βαλκανίων. Κι όμως κανένα κτίριο στην πόλη δεν είναι πάνω από 250 ετών, καθώς το Βελιγράδι έχει κατεδαφιστεί πάνω από 40 φορές στην πολυτάραχη ιστορία του!

Και όμως το Βελιγράδι έχει αναγεννηθεί και έχει μετατραπεί σε μία πόλη με σύγχρονα στοιχεία και κοινωνική συνείδηση. Είναι boheme, είναι urban, είναι artistic και ταυτόχρονα κοσμικό με την εντονότερη νυχτερινή ζωή των Βαλκανίων.

ΝΟΒΙΣΑΝΤ – “Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ”

Το Νόβι Σαντ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και μία από τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας. Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη και ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση στις εμπορικές συναλλαγές. Εξαιτίας του εμπορίου αναπτύχθηκε τόσο πολύ που την αποκαλούσαν ως την “Αθήνα της Σερβίας”. Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική πόλη της Σερβίας, με μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία της χώρας λόγω της βιομηχανίας αλλά και του τουρισμού

Τετραήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι μόνο με 209€ / άτομο την 25η Μαρτίου

Βελιγράδι – Νόβισαντ

Μοναδική αναχώρηση: 24 – 27 Μαρτίου

 

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 3 Διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο 4*
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  • Τοπικοί ξεναγοί στο Βελιγράδι
  • Διοργάνωση προαιρετικής εκδρομής στο Νόβισαντ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Γεύματα και δείπνα
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Δείτε περισσότερα πακέτα μας εδώ.

View More

Itinerary

Expand All
1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συνάντηση το προηγούμενο βράδυ και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας. Αναχώρηση Περνάμε τα σύνορα των Ευζώνων μετά από ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και τον Κορινό, και συνεχίζουμε μέσω Σκοπιων για τη Σερβία. Θα φτάσουμε στον προορισμό μας το απόγευμα και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας θα έχουμε χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη του Βελιγραδίου. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ξενάγηση)- ΖΕΜΟΥΝ - Καλεμεγκτάν

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο Βελιγράδι Απλωμένη στις όχθες του Δούναβη είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, όπου συγχωνεύονται η ευρωπαϊκή φινέτσα με το πάθος της Ανατολής. Μεταξύ των άλλων θα δούμε το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάββα και Δούναβη, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα του Νέου Βελιγραδίου και του Ζέμουν. Συνεχίζοντας θα περάσουμε από τον Πύργο Νεμπόϊσα, όπου εκεί μαρτύρησε και θανατώθηκε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στο ποταμό Σάββα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι, θα φθάσουμε στην παραδουνάβια πόλη Ζέμουν. Περιήγηση στην πόλη. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου, για να δούμε το μαυσωλείο του Τίτο. Προχωρούμε για να φτάσουμε στην τεράστια σε μέγεθος εκκλησία της Ορθοδοξίας, τον Ναό του Αγίου Σάββα. Μια από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο, εξωτερικά τελειωμένη, όμως εσωτερικά χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά και χρόνια μέχρι να τελειώσει. Θα περάσουμε από τη γνωστή πλατεία Σλάβια, που μοιάζει με την πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα, θα δούμε τα βομβαρδισμένα κτίρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Θα περπατήσουμε προς την Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαϊλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ νυχτερινή έξοδος σε ένα από τα πολλά club του Βελιγραδίου. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΚΙ -ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ξεκινάμε για την πόλη Μουσείο, Σρέμσκι Καρλόβτσκι, που προστατεύεται από την UNESCO και πραγματικά θα μαγευτούμε από την όμορφη πλατεία με τα ιστορικά κτήρια, όπως το Πατριαρχείο, η Θεολογική σχολή, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο φαρμακείο κλπ. Θα συνεχίσουμε για την πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας το πανέμορφο Νόβισαντ. Το Νόβισαντ, «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν, είναι η δεύτερη μεγάλη πόλη της Σερβίας μετά το Βελιγράδι. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επίσης, θα δούμε το μεγαλύτερο παραδουνάβιο κάστρο το Πετροβαραντίν. Επάνω στο κάστρο υπάρχει ο πύργος του Ρολογιού που το έκτισαν για να βλέπει όλη η πόλη από παντού την ώρα και οι ναυτικοί που ταξίδευαν στον Δούναβη. Επιστροφή στο Βελιγράδι αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΑΘΗΝΑ (1100χλμ)

Πρωινό και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στα σύνορα, για καφέ και γεύμα. Άφιξη αργά το βράδυ στην Αθήνα.

Tour's Location

Βελιγράδι, Serbia
από €209,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek