fbpx
from €465,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Πάσχα στην Ρόδο ALL INCLUSIVE- 4 ημέρες

Ρόδος, Greece
Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Πάσχα στην Ρόδο

«Το νησί των ιπποτών»

Αναχώρηση 14-17/4 – Τετραήμερη αεροπορική εκδρομή μόνο με 465€  με δώρο Αναστάσιμο γεύμα και Πασχαλινό Γλέντι

HOTEL CASTELLUM SUITES 4*

ALL INCLUSIVE + EOΡΤΑΣΤΙΚΑ+ OΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πτησεις με SKY EXPRESS

14/4 Αθήνα – Ρόδος 07.25-08.25 και 17/4 Ρόδος – Αθήνα 22.10-23.10

Πάσχα στην Ρόδο

Το νησί της Ρόδου ή νησί των ιπποτών, βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Είναι το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου και τέταρτο στην Ελλάδα μετά την Κρήτη, την Εύβοια και τη Μυτιλήνη (Λέσβο). Διαθέτει μακραίωνη ιστορία, ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, πανέμορφες παραλίες και σύγχρονες τουριστικές υποδομές, στοιχεία που την έχουν εδώ και δεκαετίες αναγάγει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να δούμε:

Μεσαιωνική ή Παλιά Πόλη

Στη Μεσαιωνική ή Παλιά Πόλη μπορεί κανείς να απολαύσει πολλά, όπως το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Τζαμί του Σουλεϊμάν, την οδό των Ιπποτών με τις μεγαλοπρεπείς πύλες και άλλα.

Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου

Βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη και στεγάζεται σε ένα διώροφο μεσαιωνικό κτίριο του 1489 που χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο των Ιπποτών. Στην εσωτερική αυλή εντυπωσιάζει το γλυπτό ενός λιονταριού που κατασπαράσσει τη λεία του. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε επιτύμβιες στήλες, χαραγμένα οικόσημα και θραύσματα αγαλμάτων. Στον κάτω όροφο οι επισκέπτες θα δουν καταπληκτικά γλυπτά, από τα οποία ξεχωρίζουν η Αφροδίτη της Ρόδου και η μαρμάρινη κεφαλή του Ήλιου.

Λίνδος

Η Λίνδος ήταν ανάμεσα στις τρεις αρχαίες πόλεις της Ρόδου. Αξίζει να δείτε την Ακρόπολη της Λίνδου, το Ναό της Αθηνάς Λινδίας στο νότιο άκρο της Ακρόπολης, τα Προπύλαια και τη νεκρόπολη στο λόφο μπροστά από την Ακρόπολη.

Η Κοιλάδα των Πεταλούδων

Είναι το πιο δημοφιλές φυσικό αξιοθέατο της Ρόδου. Η κοιλάδα βρίσκεται σε ένα όμορφο περιβάλλον με πλούσια βλάστηση, καταρράκτες και πηγές, ενώ ο χώρος είναι διαμορφωμένος με ξύλινες γέφυρες, παγκάκια και λίμνες. Κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο οι πεταλούδες συγκεντρώνονται εδώ για να ζευγαρώσουν, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο εντυπωσιακό θέαμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την SKY EXPRESS ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ :
  • Βαλίτσα 20 κιλά και χειραποσκευή 8 κιλά /ανά άτομο
  • Τρείς (03) διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείο CASTELLUM SUITES 4* σε δίκλινο ,  τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο ALL INCLUSIVE
  • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχείων είναι στην διάθεση σας και θα είναι σε πλήρη λειτουργία κατά την διαμονή σας. Τα ξενοδοχεία πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την σωστή διαμονή σας (θέρμανση, ζεστό νερό ,bar κλπ.)
  • Πρωινό καθημερινά εντός των ξενοδοχείων σε πλουσιοπάροχο μπουφέ ( Σύνολο 03)
  • Γεύμα καθημερινά εντός των ξενοδοχείων σε πλουσιοπάροχο μπουφέ ( Σύνολο 02+1) .
  • Την Κυριακή του Πάσχα συμμετοχή στο Εορταστικό Γεύμα του ξενοδοχείου
  • Δείπνο καθημερινά εντός των ξενοδοχείων σε πλουσιοπάροχο μπουφέ ( Σύνολο 01+2)
  • Την Μεγάλη Παρασκευή νηστίσιμα και το Μεγάλο Σάββατο-Αναστάσιμο μενού
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας ,  το οποίο πληροί τις προδιαγραφές (δελτίο καταλληλότητας ΚΤΕΟ, ζώνες ασφαλείας κλπ.)  βάσει προγράμματος της εκδρομής με έμπειρο και ευγενικό οδηγό.
  • Ξεναγήσεις από διπλωματούχο ξεναγό βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μέσω της εταιρίας INTERAMERICAN Α.Ε.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης μέσω της εταιρίας ERGO Α.Ε.
  • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας, καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ο νέος φόρος διαμονής που τέθηκε σε ισχύ από 01/01/2018 – 3 € ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

 

Δείτε και τα υπόλοιπα πακέτα μας για την Ελλάδα την περίοδο του Πασχα εδώ

View More

Itinerary

Expand All
1η ημέρα: Μεγάλη Παρασκευή: -Αθήνα - Ρόδος -παλιά Πόλη ξενάγηση

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Πτήση 07.25 και άφιξη στο αεροδρόμιο της Ρόδου περίπου στις 08:30. Επιβίβαση στα πούλμαν και μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Ξεκινώντας από το Μαντράκι θα κατευθυνθούμε προ το Monte Smith και στη συνέχεια θα καταλήξουμε στη πύλη ντ’ Αμπουάζ του μεσαιωνικού κάστρου της Ρόδου. Θα ξεναγηθούμε στην παλιά πόλη του νησιού καθώς και στο παλάτι του Μέγα Μαγίστρου και στη συνέχεια στην οδό Ιπποτών. Εν συνεχεία από το μεσημέρι θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη και στην πόλη της Ρόδου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μεγάλο Σάββατο: Καλλιθέα -Παναγία Τσαμπίκα- Λίνδος

Μετά το πρωινό επιβίβαση στα πούλμαν στις 10:30 με προορισμό την Καλλιθέα Οι ιαματικές πηγές της Καλλιθέας Ρόδου είναι γνωστές από την αρχαιότητα για το ευεργετικό για την υγεία κόκκινο νερό που αναβλύζει από τους βράχους. Επίσκεψη στην Παναγία Τσαμπίκα, στην κορυφή του ομώνυμου λόφου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε προς το πορισμό μας τη Λίνδο όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση . Η Λίνδος συνδυάζει τη χαλάρωση με την έντονη ζωή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το ταξίδι στο παρελθόν με τη φυσική ομορφιά και τις υπέροχες παραλίες. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού, καθώς όπως ήδη αναφέρθηκε, συνδυάζει το φυσικό τοπίο με τα μνημεία της αρχαιότητας και του Μεσαίωνα και όλα αυτά σε ένα παραδοσιακό χωριό. Η Ακρόπολη της Λίνδου (με την εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα) έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενο μνημείο, όπως και η παλιά πόλη της Ρόδου και ως εκ τούτου δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στις 17:00 . Δείπνο. Διαν/ση

3η ημέρα: Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό και ελεύθερη μέρα, για μια τελευταία βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου.
Εορταστικό γεύμα με συνοδεία ζωντανής μουσικής ( ορχήστρα) . Ξεκούραση το απόγευμα στο ξενοδοχείο.
Δείπνο. Διαν/ση

4η ημέρα: Δευτέρα του Πάσχα: Κάμειρος – Φιλέρημος - πτήση για Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, θα έχουμε την μεταφορά με συνοδεία ξεναγού στο Σπουδαίο εμπορικό κέντρο από την Αρχαϊκή μέχρι και την Ελληνιστική Εποχή, μια από τις τρεις αρχαίες πόλεις του νησιού τη Κάμειρος ήταν χτισμένη αμφιθεατρικά σε πλαγιά με θέα προς τη θάλασσα, χωρίς οχυρωματικά έργα, ούτε ακρόπολη. Σήμερα σώζονται τμήματα πολλών σπιτιών και άλλων κτιρίων, η Αγορά με δωρική στοά (3ου αι.), τέμενος ελληνιστικό, ο κεντρικός δρόμος της πόλης, ερείπια υδραγωγείου και ίχνη από τον περίπτερο ναό της Αθηνάς. Στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Μοναστήρι της Φιλερήμου καθώς και ερείπια από το ναό της Αθηνάς Πολιάδος διότι σε αυτό το μέρος βρισκόταν η αρχαία πόλη της Ιαλυσού. Στην είσοδο υπάρχουν σκαλοπάτια τα οποία οδηγούν σε ένα δρομάκι περιτριγυρισμένο από κυπαρίσσια και μπουκαμβίλιες το οποίο τελειώνει στο μοναστήρι και στα θεμέλια του ναού. Σήμερα σώζονται τμήματα πολλών σπιτιών και άλλων κτιρίων, η Αγορά με δωρική στοά (3ου αι.), τέμενος ελληνιστικό, ο κεντρικός δρόμος της πόλης, ερείπια υδραγωγείου και ίχνη από τον περίπτερο ναό της Αθηνάς. Στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Μοναστήρι της Φιλερήμου καθώς και ερείπια από το ναό της Αθηνάς Πολιάδος διότι σε αυτό το μέρος βρισκόταν η αρχαία πόλη της Ιαλυσού. Στην είσοδο υπάρχουν σκαλοπάτια τα οποία οδηγούν σε ένα δρομάκι περιτριγυρισμένο από κυπαρίσσια και μπουκαμβίλιες το οποίο τελειώνει στο μοναστήρι και στα θεμέλια του ναού. Επιβίβαση στα πούλμαν και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση για Ελ. Βενιζέλος 22.10 Άφιξη στην Αθήνα 23.10. Τέλος εκδρομής.

Tour's Location

Ρόδος, Greece
από €465,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek