fbpx
from €570,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Καρναβάλι Βενετίας 4 ημέρες

Venice, Metropolitan City of Venice, Italy
Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Καρναβάλι Βενετίας 4 ημέρες μόνο  με 570€ Τελική τιμή

Αναχώρηση 25-28/2

Βενετία

Η Βενετία είναι μια πόλη ξεχωριστή, μια πόλη μαγική που προσελκύει πολλούς τουρίστες ολόκληρο τον χρόνο.

Η πόλη της Βενετίας είναι κτισμένη πάνω σε εκατόν δέκα εφτά μικρά νησάκια και διαθέτει εκατόν πενήντα κανάλια που συνδέονται με τετρακόσιες εννιά γέφυρες και παρόλο που φαντάζει μικρή δεν είναι, ενώ διαθέτει μια πληθώρα ξενοδοχείων για να επιλέξουν οι επισκέπτες της.

Κατά την διάρκεια μιας επίσκεψης σας στη Βενετία αξίζει πραγματικά να περιπλανηθείτε στις πλατείες της αλλά και να χαθείτε μέσα στα μυστηριώδη δρομάκια της, θαυμάζοντας την τόση ομορφιά του τόπου. Το βέβαιο είναι ότι θα ανακαλύψετε πολλά από αυτά που έχει να προσφέρει η Βενετία ακόμα κι αν χαθείτε μέσα στους δρόμους της πόλης που πολλές φορές μοιάζουν με λαβύρινθο.

Καρναβάλι Βενετίας 4 ημέρες μόνο  με 570€ Τελική τιμή

Καρναβάλι Βενετίας

Το Καρναβάλι της Βενετίας με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων και καταβολές που αντλούνται από τα ρωμαϊκά Saturnalia και τις ελληνικές διονυσιακές γιορτές, δεν θεωρείται άδικα ένα από τα μακροβιότερα καρναβάλια του κόσμου… Μια από τις πιο θρυλικές παραδόσεις της πόλης ζωντανεύει κάθε χρόνο, δημιουργώντας την ιδανική αφορμή για να την εντάξουμε στην ταξιδιωτική μας ατζέντα.

Φέτος το Καρναβάλι της Βενετίας θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2020. Οι πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις διοργανώνονται συνήθως τα Σαββατοκύριακα στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου. Το θέμα του καρναβαλιού για το 2020 είναι «Το παιχνίδι, η αγάπη και η τρέλα» (Il gioco, l’ amore e la follia).

Καρναβάλι Βενετίας 4 ημέρες μόνο  με 570€ Τελική τιμή

Αναχωρήση 25-28/2

Το πακέτο περιλαμβάνει :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βενετία & Βενετία – Αθήνα με την Aegean Airlines ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και  μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή στο  επιλεγμένο ξενοδοχείο LH SIRIO HOTEL VENICE 4**** στο κέντρο του Μέστρε ή παρόμοιο.
  • Πρόγευμα  καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Το κόστος για την μετακίνηση της 2ης ημέρας Τρονκέττο- Αγ. Μάρκος – Τρονκέττο.(Βαπορέττο)
  • Το κόστος για την μίνι κρουαζιέρα στα νησάκια Μουράνο & Μπουράνο).
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: 

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα  και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στο ξενοδοχείο.

Σημειώσεις:

Πτήσεις AEGEAN

Αθήνα-Βενετία 09.15-10.35

Βενετία -Αθήνα 15.20-18.40

 

Δείτε και τα υπόλοιπα πακέτα μας για Ιταλία εδώ

View More

Itinerary

Expand All
1ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ – ΣΙΡΜΙΟΝΕ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των Καναλιών, την ρομαντική Βενετία. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Το μεσημεράκι θα κατευθυνθούμε για την μεσαιωνική καστρούπολη του Σιρμιόνε. Ένα μοναδικό θέρετρο. Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στη λίμνη Γκάρντα με χιλιάδες επισκέπτες να πλημμυρίζουν κάθε μέρα τη πόλη. Στην περιήγηση μας θα δούμε το μεσαιωνικό κάστρο, την περίφημη εκκλησία του Αγίου Πέτρου και την εκκλησίας της Παρθένου Μαρίας Ελεύθερος χρόνος στους πεζόδρομους της πόλης για ψώνια, καφέ & φαγητό. Αργα το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση στα δωμάτια & διανυκτέρευση . Το βράδυ θα απολαύσουμε την «Αιώνια Πόλη» ,όπως της αξίζει, με φωτισμούς και χρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Θα διασχίσουμε τη Βία Βένετο με τα φημισμένα καφέ και ξενοδοχεία, θα δούμε τη πιάτσα Μπαρμπερίνι με την κρήνη του Τρίτωνα, θα ανέβουμε έναν από τους 7 μυθικούς λόφους, τον Κυρηνάλιο, όπου δεσπόζει το προεδρικό μέγαρο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη πιάτσα Βενέτσια με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας.Τέλος θα καταλήξουμε σε μία από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ή ποτό. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – διαγωνισμός κουστουμιών) - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΡΑΝΟ

Πρωινό και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία για ξενάγηση της πανέμορφης Βενετίας αλλά και την παρακολούθηση του Καρναβαλιού. Μεταφορά με βαπορέττο στην πιο όμορφη συνοικία της Βενετίας το Καστέλο. Παρακολούθηση διαγωνισμού κουστουμιών μέσα σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον με αρλεκίνους, καζανόβες και μαρκησίες. Αξέχαστες εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό οι γόνδολες στολισμένες με λουλούδια και φαναράκια καθώς επίσης οι φαντασμαγορικές χειροποίητες μάσκες και κουστούμια. Στην ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Ιερά Μητρόπολη της Ελλάδας στην Ιταλία ,την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου του Έλληνα και το Ελληνικό Ινστιτούτο. Μέσα από γραφικά καλντερίμια ,εκτυφλωτικά κανάλια και αμέτρητα παλάτια θα καταλήξουμε «στο πιο όμορφο σαλόνι του κόσμου» κατά τον Ναπολέοντα ,την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την βασιλική του Αγ. Μάρκου, τον περίφημο πύργο των Μαυριτανών, την Λιμπερία Σανσοβιάνα βιβλιοθήκη της πόλης, την « τσέκα » το παλιό νομισματοκοπείο, το Καμπανίλε το ψηλότερο κτίριο της πόλης, την Πιατσέτα του Αγ. Μάρκου, τις παλιές και νέες φυλακές και βέβαια την διάσημη γέφυρα των αναστεναγμών. Τέλος θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια βόλτα με τις γόνδολες, να πιείτε ένα ποτό στα διάσημα καφέ τις πλατείας και να χαθείτε μαζί με τους μασκαράδες σε μια άλλη εποχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ (Παρακολούθηση το Πέταγμα του Αγγέλου) – ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΜΟΥΡΑΝΟ & ΜΠΟΥΡΑΝΟ (Καρναβάλι)

Πρωινό και μετάβαση στην Πλατεία του Αγ. Μάρκου με ιδ. Βαπορέττο. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε βάση του προγράμματος του καρναβαλιού Το «πέταγμα του Αγγέλου» ένα έθιμο που αποτελεί έναν παραδοσιακό φόρο στο Δόγη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια συναρπαστική πτήση ενός μυστικού επισκέπτη της πόλης της Βενετίας, από την κορυφή του καμπαναριού του Αγίου Μάρκου, μέχρι το κέντρο της πλατείας. Ο «άγγελος» καταλήγει ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που έχει ντυθεί με φαντασμαγορικές στολές και είναι ενθουσιασμένο από το εντυπωσιακό θέαμα. Στην συνέχεια θα περιηγηθούμε με έναν υπέροχο τρόπο σε μια διαφορετική πλευρά της Βενετίας. Διασχίζοντας την λιμνοθάλασσα θα γνωρίσουμε δύο όμορφα νησάκια. Το Μουράνο έχει σύμπλεγμα με νησάκια τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Είναι γνωστό για τα γυάλινα αριστουργήματα, η γενέτειρα του φυσητού γυαλιού Μουράνο. Δεύτερη στάση μας σήμερα, το νησάκι Μπουράνο με τα σπίτια του να είναι όλα βαμμένα με έντονα χρώματα και έχει παράδοση στην χειροποίητη δαντέλα. Είναι το πιο ζωντανό νησί της λιμνοθάλασσας, όμως είναι συγχρόνως και το πιο ήρεμο, γιατί στο νησί δεν υπάρχουν ξενοδοχεία, ούτε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ούτε φυσικά αυτοκίνητα. Το μεσημέρι ξεκινάει η τοπική καρναβαλική παρέλαση του νησιού. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ – ΤΡΕΒΙΖΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και τελευταία μας γεύση από Ιταλία θα είναι η πανέμορφη γραφική πόλη του Τρεβίζο . Μεσαιωνική πόλη βόρεια της Βενετίας όπου στο κέντρο του διασχίζουν κανάλια γεμάτα με κύκνους & πάπιες. Κλασική Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική με γραφικά στενά δρομάκια και όμορφες πλατείες. Η Piazza dei Signori είναι μια από τις κεντρικές πλατείες της παλιάς πόλης με καλοδιατηρημένα κτήρια . Ένα αυθεντικό Ιταλικό περιβάλλον με πληθώρα από καφέ και εστιατόρια με λογικές τιμές αλλά και παραδοσιακά πιάτα ΄έτσι ώστε να γευτούμε Ιταλική πραγματική κουζίνα. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση και μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Tour's Location

Venice, Metropolitan City of Venice, Italy
από €570,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek