fbpx
from €215,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Εκδρομές Πάσχα στην Ελλάδα

Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Τετραήμερες πασχαλινές εκδρομές στην Ελλάδα

Πάρος – Κυθηρα – Μετέωρα – Ζαγοροχώρια – Λουτα Πόζαρ και πολλοί άλλοι προορισμοί

Περιλαμβάνεται σε όλους τους προορισμούς Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό γλέντι

Τετραήμερες εκδρομές από 215€ το άτομο

Αναχωρήσεις  Μ.Παρασκευή 22/4

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 225€
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 230€
ΠΗΛΙΟ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 215€
ΜΕΤΕΩΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 225€
ΣΚΥΡΟΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 275€
ΤΗΝΟΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 295€
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 250€
ΚΥΘΗΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 275€
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 290€
ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 220€
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 215€
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 245€
ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 4 ΗΜΕΡΕΣ 240€

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τις τιμές και της δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε σε κάθε προορισμό μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε το αναλυτικό πακέτο μας.   

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις 
  • Τρία πρωινά 
  • Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό γευμα 
  • Πλήρες πρόγραμμα εκδρομής και μετακινήσεις 
  • Αρχηγός – συνοδός. Φ.Π.Α.   &  Φόρος  διαμονής.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο. Άρθρο 53 Ν. 4389/2016: 1,50€ για ξενοδοχεία 3*,  3€ για ξενοδοχεία 4* και 4€ για ξενοδοχεία 5* ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, ο οποίος έχει καθιερωθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018.
  • Είσοδοι σε μουσεία και σε επισκεπτόμενους χώρους.
  • Ποτά στα γεύματα.
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο.
  • Οι παραπάνω εκδρομές είναι οι δικές μας προτάσεις για ένα Πάσχα που πιστεύουμε πως χρειαζόμαστε όλοι. Αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό που δεν ικανοποιήθηκε με τις παραπάνω επιλογές, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας σε ένα καινούργιο πακέτα και να σας βοηθήσουμε έτσι να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

 

Δείτε περισσότερα πακέτα μας εδώ.

View More

Itinerary

Expand All
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 08:15 π.μ. περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ σύντομες στάσεις και συνεχίζουμε για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ (Λουτρακίου), που βρίσκονται βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:
Προτείνουμε λουτροθεραπεία για όσους επιθυμούν, ακολουθεί πρωινό και επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα ή ακόμη περίπατοι στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού, ξεκινώντας ευχάριστα και συναρπαστικά την Πασχαλιάτικη ημέρα μας. Το μεσημέρι θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό παραδοσιακό εορταστικό πασχαλινό γεύμα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην κοντινή κωμόπολη της ΑΡΙΔΑΙΑΣ και αμέσως μετά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιπάτους στο Λουτράκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους που και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 07:30 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Στάση στην περιοχή του Κιάτου και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με μια ακόμη στάση, φθάνουμε λίγο πριν την είσοδο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΔΙΟ, στο κέντρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, μας οδηγεί στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ αλλά και την κωμόπολη της ΚΟΝΙΤΣΑΣ. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ, όπου με μικρά πλοιάρια ( έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το <> του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, με πλούσιο menu, στο γνωστό παραδοσιακό μουσικό στέκι ‘’ ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΛΟΥΛΗ’’,διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πασχαλινή ημέρα για αυτό και εμείς θα επισκεφθούμε το κεντρικό Ζαγόρι, που προσφέρει ανάλογη ατμόσφαιρα. Η διαδρομή μας από τις ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει και περνά από το ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΗ και μας οδηγεί στο κεφαλοχώρι της περιοχής, το ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ στη γνωστή παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού ‘’ΟΞΙΑ’’ με τη γνωστή ποιότητα όπως κάθε χρόνο, θα έχουμε ένα ξεχωριστό Πασχαλινό γεύμα, με ντόπια αρνιά σούβλας και κοκορέτσι. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Παραμονή, επίσκεψη και αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΙΟΝΙΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση από Αθήνα 08.30, περιοχή Θήβας και Λαμίας, μικρές στάσεις. Άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, γεύμα προαιρετικά σε ένα από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα της πόλης, τακτοποίηση νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στα ΧΑΝΙΑ. Δείπνο με νηστίσιμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή στα πηλιορείτικα χωριά ξεκινάει. Θα επισκεφθούμε τη γραφική ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, για να ακολουθήσουν οι ΜΗΛΙΕΣ, πριν καταλήξουμε στο ΒΟΛΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στα ΧΑΝΙΑ, ολοκληρώνοντας έτσι την ‘’περιπλάνηση μας’’ στο ΠΗΛΙΟ. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Χριστός Ανέστη – Χρόνια Πολλά ! Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην Πασχαλινή ατμόσφαιρα του χωριού. Νωρίς το μεσημέρι μας περιμένουν πασχαλινοί μεζέδες και ένα υπέροχο παραδοσιακό Πασχαλινό εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, «το μπαλκόνι του Πηλίου», όπου θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και θα απολαύσουμε τον καφέ μας ‘’αγναντεύοντας’’ τον Παγασητικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής Άνω Ξενιάς. Ένα όμορφο νέο μοναστήρι με κήπους γεμάτο τριανταφυλλιές και περίτεχνα κτίσματα. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για Αθήνα, για να φθάσουμε νωρίς το βράδυ.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 08:30, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, με ενδιάμεσο σταθμό την πόλη των Τρικάλων, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και επίσκεψη στα ορεινά χωριά των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη γραφική περιοχή των Μετεώρων και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τη μοναδική Πασχαλινή ατμόσφαιρα, την οποία θα γευθούμε και στο πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει σε παραδοσιακή ταβέρνα, με σουβλιστά αρνιά, κοκορέτσι κ.α. Επιστροφή στην Καλαμπάκα το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. Άφιξη το βράδυ.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί ( 06:30) για Κύμη με ενδιάμεση στάση στην Αμάρυνθο, επιβίβαση στο Ferry Boat και απόπλους για Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Skiros Palace πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση, δείπνο με νηστίσιμα και μη, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους.
Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, παρακολούθηση της ακολουθίας της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με μουσική και πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού. Θα επισκεφθούμε την όμορφη παραλία της Καλαμίτσας, και λίγο αργότερα το παραθαλάσσιο χωριό Πεύκο, κλείνοντας έτσι την επίσκεψη μας στο νησί. Μετάβαση στη συνέχεια στο λιμάνι στα Λινάρια και επιβίβαση στο Ferry Boat για Κύμη. Πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό την πόλη της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, άφιξη το βράδυ.

ΤΗΝΟΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 05:45 για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους ( 07:30) για ΤΗΝΟ. Μετά από τετράωρο θαλάσσιο ταξίδι φθάνουμε στο νησί της Μεγαλόχαρης. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά στη ΧΩΡΑ. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Νωρίς το βράδυ δείπνο σε μπουφέ με νηστίσιμα και αμέσως μετά παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου στο ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Πρώτος σταθμός η Ιερά Μονή Κεχροβουνίου, το μοναστήρι όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Προσκύνημα και επίσκεψη στο κελί της Αγίας, χάρις στο όραμα της οποίας έγινε η εύρεση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας. Ακολουθεί το χωριό ΒΩΛΑΚΑΣ, ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 280 μέτρων, σε ένα μικρό οροπέδιο στη μέση του νησιού, με αρκετά από τα σπίτια του κτισμένα επάνω σε σφαιρικούς βράχους και συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Πύργου, με το νέο Μουσείο μαρμαροτεχνίας, το σπίτι - Μουσείο του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το Μουσείο Τήνιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας το βράδυ και αμέσως μετά πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, κρασί, τσίπουρο στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου και να συνεχιστεί με το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε μια ιδιαίτερη ακολουθία, τον Εσπερινό της αγάπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στη ΧΩΡΑ, για περιπάτους και αγορά αναμνηστικών, μέχρι την επιβίβαση μας στο πλοίο της επιστροφής νωρίς το μεσημέρι ( 12:45) για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη και μεταφορά στην Αθήνα..

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

M.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 08:00, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ μικρή στάση, ΔΟΜΟΚΟΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ, άφιξη στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να καταλήξουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, τακτοποίηση, δείπνο με νηστίσιμα, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ στις πλαγιές του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350 μέτρων. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ, σύντομη στάση - επίσκεψη και η όμορφη διαδρομή μας από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ, μας οδηγεί στην περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Γεύμα προαιρετικά σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού και αμέσως μετά επίσκεψη στη ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ, για να περπατήσουμε στην πλωτή γέφυρα, μέχρι το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, χρόνος ελεύθερος. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στη Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την Καστοριά, στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου ενώ αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Ακολουθεί πλούσιο πασχαλινό εορταστικό γεύμα σε ταβέρνα της πόλης, με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη των ΓΟΥΝΑΡΑΔΩΝ, την όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με μια ευχάριστη παράκαμψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, στην περιοχή της ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά, περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση, άφιξη το βράδυ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΙΓΟ ! ΚΥΘΗΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στο ξεν/χείο, τακτοποίηση, νηστίσιμο δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διαν/ση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με δέκα τρία τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και απολαύστε την Πασχαλινή ατμόσφαιρα στην παραλία του χωριού όπου ομαδικά γίνεται το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή παραλιακή ταβέρνα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το πιο όμορφο ίσως χωριό των Κυθήρων, αλλά και ένα από τα πιο σπουδαία ψαροχώρια της Μεσογείου, τον ΑΒΛΕΜΟΝΑ. Επιστροφή στο ξεν/χείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ. Στη διαδρομή μας συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο χωριό του νησιού, τον ΠΟΤΑΜΟ. Τακτοποίηση στο πλοίο, απόπλους για ΝΕΑΠΟΛΗ. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσο σταθμό την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με μικρές στάσεις καθοδόν, άφιξη το βράδυ.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 08:30 πρωί από Αθήνα, Αρτεμίσιο ημίωρη στάση και συνεχίζουμε προσπερνώντας την ΤΡΙΠΟΛΗ και τη ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ, μέσω ΙΣΑΡΙ φθάνουμε στην ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ. Επίσκεψη της εκκλησίας του 10ου αιώνα που από τα θεμέλια της αναβλύζουν πολλά νερά ενώ στη σκεπή της έχουν φυτρώσει 17 πανύψηλα δένδρα. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχου της πόλης, διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΔΥΡΟ. Ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη) φθάνουμε στην ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Διατηρητέος οικισμός με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια. Στην πόλη που πήρε το όνομά της από τον θεό του πολέμου (Άρεως πόλη), θα παραμείνουμε για επίσκεψη και προαιρετικό γεύμα, αφού πρώτα επισκεφθούμε το μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔIΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μέτρων σε έναν υπόγειο ποταμό. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, με ενδιάμεση στάση στην ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, από κρυστάλλινα γαλάζια νερά, μεγαλόπρεπα κυπαρίσσια, άγριους ελαιώνες, καταπράσινες πλαγιές. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία και αμέσως μετά θα έχουμε Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να ξεκινήσει το Πασχαλινό γλέντι με μεζέδες και το πλούσιο Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα περίπατοι γνωριμίας στην πόλη της Καλαμάτας αλλά και την όμορφη παραλία της, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου, στη γραφική και γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ, με το επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, βλέποντάς την από το λιμάνι σου δίνει την αίσθηση του νησιού. Ακολουθεί η ΜΕΘΩΝΗ, η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με το θαυμάσιο ακρόπυργο. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στη ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 08:30, ημίωρη στάση σε καφέ, στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΑΝΤΙΡΙΟΥ- ΡΙΟΥ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ΑRTA PALACE. Ξεκούραση, δείπνο, παρακολούθηση της περιφοράς του επιταφίου, διαν/ση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ – ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας, ( είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές πριν λίγα χρόνια από τις πλημμύρες και αναστηλώθηκε ) πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Το ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ, ωστόσο είναι ένας σημαντικός σταθμός, ανάμεσα στα δύο κεφαλοχώρια, αφού είναι το μοναδικό ‘’λευκό σπήλαιο’’ στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποταμός σε όλο το μήκος του. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στους χώρους αναψυχής και διασκέδασης του ξενοδοχείου, ενώ το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία συνεχίζεται, για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα που θα ακολουθήσει, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτομάστορα, αλλά και την πόλη της AΡΤΑΣ, με το κάστρο και τις Βυζαντινές εκκλησίες, με πιο χαρακτηριστική αυτή της Παναγίας της Παρηγορίτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας τη ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ και το ΘΕΡΜΟ. Γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις , άφιξη το βράδυ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 08:45 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή από τις ράχες Τυμφρηστού για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα προαιρετικά. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και επίσκεψη στην Ιερά Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Ακολουθεί γνωριμία με το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ και γεύμα προαιρετικά σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ και αμέσως μετά το ιστορικό χωριό Κορυσχάδες. Ακολουθεί πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με μία πολύ ευχάριστη παράκαμψη - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ και το ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά, άφιξη νωρίς το βράδυ.

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ! ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση στις 06:30, περιοχή ΚΙΑΤΟΥ στάση, Πάτρα, Κυλλήνη- επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής, διανυκτέρευση.

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ, για να δούμε την καμένη τώρα πλέον εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα χωριά ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ, ΑΓ ΛΕΩΝ, ΕΞΩΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ, επίσκεψη της Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος. Επόμενος σταθμός οι ΒΟΛΙΜΕΣ και η παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας και αμέσως μετά παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο, διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και νωρίς το μεσημέρι ξεκινά το Πασχαλινό γλέντι με μεζέδες, ούζο, τσίπουρο, ενώ λίγο αργότερα μας συντροφεύει η μουσική από την ορεινή Ζάκυνθο, με καντάδες, τοπική και λαϊκή μουσική, με το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία να ολοκληρώνεται, το πλούσιο Πασχαλινό γεύμα να ξεκινά στο εστιατόριο του
ξενοδοχείου και το γλέντι να κορυφώνεται. Το απόγευμα μετάβαση στην πόλη, για να παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Παναγίας και το Ζακυνθινό πανηγύρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της Ζακύνθου, επίσκεψη της εκκλησίας της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και του ερειπωμένου βενετσιάνικου κάστρου. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπάτους και ελεύθερη επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ / ΚΑΛΒΟΥ όπου βρίσκονται και τα Μαυσωλεία τους. Επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ, με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΑΣΧΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ & ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 08.00 στάση σε καφέ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία της Αμφιλοχίας, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ φθάνουμε στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τον απογευματινό καφέ. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη κωμόπολη της Πάργας. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου το βράδυ, διανυκτέρευση.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας για να απολαύσουμε το τοπικό έθιμο του σπασίματος «μαστραπάδων» υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά αλλά και να συμμετέχουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) σε ΜΙΝΙ κρουαζιέρα, γύρω από το πασίγνωστο νησάκι του Σκορπιού, της Σπηλιάς του Παπανικολή & του νησιού του Βαλαωρίτη αν το επιτρέπει ο καιρός. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Πρωινό και επίσκεψη στις εκβολές του Αχέροντα, στο χωριό Αμμουδιά. Επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, για το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, σε παραδοσιακή ταβέρνα. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο χωριό ΓΛΥΚΗ. Εδώ μας περιμένει ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς, περπατώντας κατά μήκος του ποταμού, αντικρίζοντας τους άγριους βράχους να αναβλύζουν ορμητικά τα γάργαρα και παγωμένα νερά μέσα από την «καρδιά των σουλιώτικων βουνών», που στην κορυφή τους φιλοξενούν τα ιστορικά ΧΩΡΙΑ του ΣΟΥΛΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στη γραφική κωμόπολη, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους. Αμέσως μετά μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ

Tour's Location

από €215,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek