fbpx
from €69,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Αξιοθέατα Αθήνας & Μουσείο Ακρόπολης

Athens, Greece
Not Rated

Διάρκεια

5 hours

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Αξιοθέατα Αθήνας & Μουσείο Ακρόπολης

Πρωινή περιήγηση

Αξιοθέατα της Αθήνας & Μουσείο Ακρόπολης, τι θα δούμε:

Απολαύστε μια πανοραμική βόλτα στα σημαντικότερα ορόσημα και αξιοθέατα της Αθήνας και ζήστε την εμπειρία των ξεναγήσεων στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και στο παγκοσμίως γνωστό Μουσείο της Ακρόπολης.

Ακρόπολη :

Η Ακρόπολη είναι ένα αρχαιολογικό θαύμα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και ένα από τα πιο άμεσα αναγνωρίσιμα αξιοθέατα της Αθήνας. Παρακάμψτε τις μεγάλες ουρές και δείτε τον αρχαίο ελληνικό ναό του Παρθενώνα που είναι αφιερωμένος στην Αθηνά, τη θεά του πολέμου, καθώς και τα Προπύλαια, το ναό της Αθηνάς Νίκης, το Ερέχιον και τον Ηρώδη Αττικό από την κορυφή.

Θαυμάστε τον Παρθενώνα και την εκπληκτική θέα του δυτικού πολιτισμού. Η Ακρόπολη, που δεσπόζει πάνω από την πρωτεύουσα, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα, και περπατώντας στους χώρους της, δίνει στον επισκέπτη ένα αίσθημα δέους και μια πραγματική αίσθηση του μεγαλείου των αρχαίων Ελλήνων.

Μουσείο Ακρόπολης :

Το Μουσείο της Ακρόπολης δημιουργήθηκε για να στεγάσει τα ευρήματα του λόφου βράχου της Ακρόπολης και των υπωρειών του. Το Μουσείο αναπτύσσει τις εκθεσιακές του ενότητες σε τρία επίπεδα, αλλά και στη βάση, όπου βρίσκεται η αρχαιολογική ανασκαφή. 

 

*Το Μουσείο Ακρόπολης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περάσουν ευχάριστα μια ολόκληρη μέρα στους χώρους του, μέσα από αρχαιολογικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, παρακολούθηση συντήρησης γλυπτών, θεματικές παρουσιάσεις εκθεμάτων, άνετο αναγνωστήριο με θέα τον Παρθενώνα κ.α.

*Τρισδιάστατες Προβολές
Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το Μουσείο Ακρόπολης καλωσορίζει τους επισκέπτες
στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τα μνημεία της Ακρόπολης μέσα από τρισδιάστατες προβολές.

Ολυμπιακό στάδιο :

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο, είναι στάδιο στην Αθήνα που βρίσκεται στην περιοχή του Παγκρατίου ανατολικά του Ζαππείου και βόρεια του λόφου του Αρδηττού, δια των οποίων διέρχεται ο Ιλισός ποταμός.
Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, έγιναν αγωνίσματα των Α΄ σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, το 1896. Με την ανακατασκευή του Σταδίου για τη διεξαγωγή των πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων ξεκίνησε και η ανάπτυξη της ευρύτερης συνοικίας του Παγκρατίου.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

  • Στάση στο πρώτο Ολυμπιακό Στάδιο
  • Δείτε την εκκλησία του Αγίου Παύλου και την Αθηναϊκή Τριλογία
  • Είσοδος στην Ακρόπολη & ξενάγηση
  • Επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης
  • Πανοραμική περιήγηση με πούλμαν στην Αθήνα
  • Επαγγελματίας ξεναγός
  • Πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ώρες

 

Δείτε περισσότερες εκδρομές εδώ.

View More

Tour's Location

Athens, Greece
από €69,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek