fbpx
from €87,00
Book Now

Ολοήμερη εκδρομή Δελφοί

Delphi, Greece
Not Rated

Duration

10 hours

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Δελφοί

Ολοήμερη εκδρομή

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα μόνο για λίγες ώρες ή αν θέλετε μια σύντομη απόδραση από την πίεση της καθημερινής ζωής. Τότε αυτό το πακέτο είναι για σας.  Ας δούμε παρακάτω το γιατί.

Ποιοι είναι οι Δελφοί : Ας δούμε μια σύντομη περιγραφή του ταξιδιού

Γνωρίστε τους Δελφούς, ένα από τα πιο διάσημα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Φτάστε στον τόπο που θεωρούνταν το κέντρο του κόσμου και είναι γνωστός για το θέατρο , το ναό του Απόλλωνα και το μουσείο του.

Γιατί να επισκεφτείτε τους Δελφούς ;

Ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, η υπεροχή της φύσης και ένας χρησμός. Στους Δελφούς θα συναντήσετε τους θεούς. Μέσα από τα αξιοθέατα των Δελφών θα βιώσετε την αρμονία που δένει ανθρώπους και θεούς. Το μεγαλείο και η γαλήνη του δελφικού τοπίου δεν χωρά σε φωτογραφίες. Τα συναισθήματα, που γεννά ο ιερός χώρος, δεν περιγράφονται με λέξεις. 

Στους Δελφούς συναντήθηκαν οι αετοί που έστειλε ο Δίας, για να υποδείξουν τον «ομφαλό της γης». Σε αυτή τη γωνιά της Κεντρικής Ελλάδας ίδρυσε ο θεός Απόλλωνας το ιερό του, σκοτώνοντας τον δράκοντα Πύθωνα. Εδώ υπήρξε το πιο ονομαστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας. 

Το Δελφικό τοπίο, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1972, και ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών είναι ένα δώρο της Ελλάδας προς την ανθρωπότητα. Εδώ θα υποκλιθείτε σε ό,τι έφτιαξαν άνθρωποι και φύση μαζί, δημιουργήματα υπεράνω τόπου και χρόνου. Θα ανακαλύψετε τον βαθύτερο εαυτό σας, θα νιώσετε τη δύναμη των ανθρώπων και την ενέργεια των θεών. Και θα φύγετε με τους δικούς σας χρησμούς.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

  • ΔΕΛΦΟΊ
  • Κασταλία Άνοιξη
  • Επίσκεψη στο Ναό του Απόλλωνα & το παγκοσμίως διάσημο μαντείο
  • Εξερευνήστε το Ιερό της Αθηνάς Προναίας (εξαρτάται από την άδεια των τοπικών αρχών)
  • Δείτε τον χάλκινο αρματοδρόμο & τη Ναξιώτικη Σφίγγα
  • Επισκεφθείτε το μουσείο
  • Πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν με δωρεάν WIFI
  • Σετ ήχου Whispers

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες

 

Δείτε περισσότερες εκδρομές here.

View More

Tour's Location

Delphi, Greece
from €87,00

Fill out the form and a representantive will contact you in the next 24 hours

    You might also like

    en_USEnglish