fbpx
from €195,00
Book Now

4/ήμερη Διαμονή στο Portobello Hotel Paros

Paros, Greece
Not Rated

Duration

4 days

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Δωμάτια στην Πάρο

4/ήμερη Διαμονή στο Portobello Hotel Paros

Η Πάρος είναι ένας αγαπημένος προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι. Ένα νησί που τιμά τις παραδόσεις, γνωρίζει από το καλό φαγητό, αγαπά τη διασκέδαση και πάνω απ ‘όλα ικανοποιεί όλους όσους θα το επισκεφθούν. Η Πάρος είναι ένα μέρος για όλα τα γούστα. Κοσμοπολίτικη και ήσυχη ταυτόχρονα, με μαγικές παραλίες, γραφικά σοκάκια για ατελείωτες βόλτες, καταστήματα με τοπικά προϊόντα, όμορφες ταβέρνες και εκλεπτυσμένα εστιατόρια.

Ένα από τα πιο γραφικά και όμορφα μέρη της Πάρου είναι ο παραθαλάσσιος οικισμός της Αλυκής. Βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, κοντά στο αεροδρόμιο της Πάρου. Ένα πανέμορφο ψαροχώρι, με το λιμάνι και τις ταβέρνες που περιβάλλουν τις ακτές του. Η Αλυκή είναι ένα ήσυχο μέρος, με πολυτελή καταλύματα και ξενοδοχεία όπως στούντιο – διαμερίσματα Ostria, ένα ξενοδοχείο χτισμένο πάνω στη θάλασσα, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Παρέχει όλες τις ανέσεις και αφήνει τους επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δωμάτια στην Πάρο

Οι παραλίες της Αλυκής είναι μαγευτικές. Το Πίσω Αλίκι είναι μια καταγάλανη παραλία με χρυσή άμμο, βότσαλα και αρμυρίκια, ιδανική για χαλάρωση και παιχνίδι. Ο Φαραγάνας, μια παραλία με τέσσερις όρμους, απάνεμους, με ψιλή άμμο και κρυστάλλινα νερά είναι ένα πολυσύχναστο μέρος με εξαιρετικές κριτικές. Όλες οι παραλίες της Αλυκής Πάρου είναι οργανωμένες αλλά έχουν και ελεύθερο χώρο.

Ένα από τα πιο γραφικά και όμορφα μέρη της Πάρου είναι ο παραθαλάσσιος οικισμός της Αλυκής. Το Αλίκι είναι ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες και γκρουπ που αναζητούν διακοπές με παράδοση και ηρεμία. Θα βρείτε μπαρ και καφετέριες για χαλαρωτικές εξορμήσεις, θα δοκιμάσετε εκλεκτές λιχουδιές στις μικρές ταβέρνες, δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές όπως γούνα (λιαστή κοιλιά). Η Αλίκη έχει επίσης γήπεδο ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ, παιδική χαρά και μουσείο Κυκλαδικής λαογραφίας.

Δωμάτια στην Πάρο

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σε αυτό το μικρό ψαροχώρι που ονομάζεται Αλυκή οι διακοπές σας θα είναι γεμάτες γαλήνη και χαρά. Ένα όμορφο τοπίο, με παραδοσιακές γεύσεις και κρυστάλλινα νερά είναι σίγουρα ο προορισμός σας για αυτό το καλοκαίρι.

Για περισσότερα πακέτα στην Πάρο πατήστε here.

Tour's Location

Paros, Greece
from €195,00

Fill out the form and a representantive will contact you in the next 24 hours

    en_USEnglish