fbpx

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ COOKIES

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να διασφαλίζουμε κάθε προσωπική πληροφορία που μας δίνετε. Το παρόν έγγραφο, το οποίο ενημερώνουμε κατά καιρούς, περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς χρησιμοποιούμε τα cookies. Σας ενημερώνει επίσης για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Η Traveler παρέχει διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω των δικών της ιστοσελίδων και εφαρμογών για κινητά και μέσω άλλων διαδικτυακών πλατφορμών, όπως ιστοσελίδες συνεργατών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που ακολουθούν ισχύουν για όλες αυτές τις πλατφόρμες.

 

Απόρρητο

 

Τι είδους προσωπικές πληροφορίες χρησιμοποιεί η Traveler;

 

Όταν κάνετε κράτηση, θα σας ζητηθούν το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και οι προτιμήσεις σας για τη διαμονή σας.

 

Για να διευκολύνετε τη διαχείριση των κρατήσεών σας, μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό χρήστη. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις, να επανεξετάζετε προηγούμενες κρατήσεις και να διαχειρίζεστε μελλοντικές κρατήσεις.

 

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ακόμη και αν δεν κάνετε κράτηση, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση IP ή το πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, την έκδοση της εφαρμογής, τις ρυθμίσεις γλώσσας και τις σελίδες που σας έχουν εμφανιστεί. Εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε δεδομένα που προσδιορίζουν την κινητή συσκευή σας, τις ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συσκευής και τα στοιχεία γεωγραφικού πλάτους/μήκους.

 

Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

 

Γιατί η Traveler συλλέγει, χρησιμοποιεί και μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα;

 

Κρατήσεις: Πρώτα απ’ όλα, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να ολοκληρώσουμε και να διαχειριστούμε την ηλεκτρονική σας κράτηση και να διαβιβάσουμε τα στοιχεία της κράτησής σας στο κατάλυμα που έχετε κάνει κράτηση.

Εξυπηρέτηση πελατών: Παρέχουμε διεθνή εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο από τα τοπικά μας γραφεία σε περισσότερες από 8 γλώσσες. Η κοινοποίηση των στοιχείων σας στην παγκόσμια υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας επιτρέπει τη γρήγορη ανταπόκριση όταν μας χρειάζεστε – συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την εύρεση των κατάλληλων υπηρεσιών και για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την κράτησή σας.

Κριτικές επισκεπτών: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας καλέσουμε να γράψετε μια κριτική επισκεπτών μετά τη διαμονή σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν το μέρος διαμονής που τους ταιριάζει καλύτερα.

Διαχείριση λογαριασμού: Προσφέρουμε μια δυνατότητα διαχείρισης λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για τη διαχείρισή του, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας, να επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές, να κάνετε ευκολότερα μελλοντικές κρατήσεις και να διαχειρίζεστε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις. Η διαχείριση των προσωπικών ρυθμίσεων σας επιτρέπει να διατηρείτε και να μοιράζεστε λίστες, να μοιράζεστε φωτογραφίες, να βλέπετε ακίνητα που έχετε αναζητήσει στο παρελθόν και να βλέπετε άλλες πληροφορίες που έχετε δώσει σχετικά με καταλύματα και προορισμούς. Σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε τυχόν κριτικές που έχετε υποβάλει για τα μέρη στα οποία έχετε μείνει. Αν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε ορισμένες πληροφορίες στο λογαριασμό χρήστη σας δημιουργώντας ένα δημόσιο προφίλ που σχετίζεται είτε με το δικό σας μικρό όνομα είτε με ένα όνομα οθόνης της επιλογής σας. Το είδος των πληροφοριών που μπορείτε να μοιραστείτε σε αυτή την πλατφόρμα περιλαμβάνει τη φωτογραφία σας, τα ονόματα των χώρων στους οποίους έχετε μείνει, τις λίστες σας, τα σχέδιά σας για μελλοντικά ταξίδια, τις κριτικές σας και άλλες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες και προορισμούς.

Δραστηριότητες μάρκετινγκ: Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες σας για δραστηριότητες μάρκετινγκ, όπως επιτρέπεται από το νόμο. Για παράδειγμα:

Όταν κάνετε μια κράτηση μαζί μας ή δημιουργείτε έναν λογαριασμό χρήστη, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε ειδήσεις σχετικά με παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια. Στέλνουμε επίσης στους πελάτες μας τακτικά ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε ή να διαγραφείτε από την επικοινωνία μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή.

Με βάση τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, ενδέχεται να σας εμφανίζονται εξατομικευμένες προσφορές στον ιστότοπο Traveler, σε εφαρμογές για κινητά ή σε ιστότοπους τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν πιστεύουμε ότι μια συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να σας ενδιαφέρει, ενδέχεται να αποφασίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.

Άλλες επικοινωνίες: Ενδέχεται να υπάρξουν και άλλες φορές που θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή γραπτού μηνύματος, ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που μοιράζεστε μαζί μας. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό:

Ενδέχεται να χρειαστεί να απαντήσουμε και να χειριστούμε τα αιτήματα που έχετε υποβάλει.

Εάν δεν έχετε οριστικοποιήσει την κράτησή σας ηλεκτρονικά, ενδέχεται να σας στείλουμε μήνυμα υπενθύμισης για να συνεχίσετε με την κράτησή σας. Πιστεύουμε ότι αυτή η πρόσθετη υπηρεσία είναι χρήσιμη για εσάς, διότι σας επιτρέπει να συνεχίσετε μια κράτηση χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε ξανά τα στοιχεία της υπηρεσίας ή να συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης από την αρχή.

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, ενδέχεται να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας καλέσουμε να γράψετε μια κριτική σχετικά με την εμπειρία σας με το Traveler.

Ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε και άλλο υλικό που σχετίζεται με την κράτησή σας, όπως τον τρόπο επικοινωνίας με την Traveler αν χρειαστείτε βοήθεια ενώ λείπετε, ή μια περίληψη προηγούμενων κρατήσεων που κάνατε χρησιμοποιώντας τηνTraveler.

Έρευνα αγοράς: Μερικές φορές ζητάμε από τους πελάτες μας να συμμετάσχουν σε έρευνες αγοράς. Τυχόν πρόσθετα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε στο πλαίσιο της έρευνας αγοράς θα χρησιμοποιηθούν μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

Ανίχνευση και πρόληψη της απάτης: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα για την ανίχνευση και την πρόληψη της απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων.

Βελτίωση των υπηρεσιών μας: Τέλος, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα για αναλυτικούς σκοπούς, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη και να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των διαδικτυακών ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας.

 

 

Πώς χρησιμοποιεί η Traveler τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

 

Χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση των ακινήτων των συνεργατών των υπηρεσιών μας και για την προώθηση, βελτίωση και διευκόλυνση του δικού μας ιστότοπου υπηρεσιών. Για παράδειγμα, ενσωματώσαμε πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο της Traveler. Έτσι, όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα κουμπιά και εγγραφείτε με το λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες μοιράζονται με τον πάροχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενδεχομένως παρουσιάζονται στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν με άλλους στο δίκτυό σας.

 

Εκτός από την εφαρμογή αυτών των κουμπιών, η Traveler χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διατηρώντας λογαριασμούς σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και προσφέροντας κοινωνικές εφαρμογές. Αυτές οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες με την Traveler. Όταν εγγράφεστε σε μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, θα ενημερωθείτε για το ποιες πληροφορίες θα μοιράζονται με τηνTraveler. Οι πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μπορεί να περιλαμβάνουν τις βασικές πληροφορίες που είναι ήδη διαθέσιμες στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις ενημερώσεις κατάστασης και τη λίστα φίλων σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας χρήστη είτε στην ίδια την εφαρμογή είτε στον ιστότοπό μας. Διευκολύνουν πράγματα όπως η εξατομίκευση του ιστότοπού μας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, η σύνδεσή σας με τους φίλους σας σχετικά με ταξιδιωτικούς προορισμούς και η ανάλυση και βελτίωση των υπηρεσιών μας που σχετίζονται με ταξίδια.

 

Ενδέχεται επίσης να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στις υπηρεσίες Traveler με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο πάροχος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας σε τέτοιες περιπτώσεις.

 

Πώς μοιράζεται η Traveler τα δεδομένα σας με τρίτους;

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

 

Το κατάλυμα που κλείσατε: Για να ολοκληρώσουμε την κράτησή σας, πρέπει να μεταφέρουμε τα σχετικά στοιχεία της κράτησης στις υπηρεσίες (ξενοδοχεία/ενοικιαζόμενα/αυτοκίνητα/κρουαζιέρες/περιηγήσεις/δραστηριότητες) στις οποίες κάνατε κράτηση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και τυχόν προτιμήσεις που δηλώσατε κατά την κράτηση.

Το τοπικό σας γραφείο Traveleroffice: Προκειμένου να σας υποστηρίξουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, τα στοιχεία σας ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε θυγατρικές εταιρείες της εταιρικής οικογένειας Traveler. Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρική οικογένεια Traveler, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα About Traveler. Τα στοιχεία σας ενδέχεται επίσης να κοινοποιηθούν σε άλλα μέλη του ομίλου Traveler (για παράδειγμα: Agoda.com, Rentalcars.com και Kayak.com) για ανάλυση, ώστε να σας παρέχονται προσφορές σχετικές με ταξίδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να σας προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Πάροχοι υπηρεσιών τρίτων: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λογαριασμό μας για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών για να στείλουμε τις πληροφορίες κράτησης εκ μέρους μας στο στοιχείο υπηρεσίας που μόλις κλείσατε ή ενδέχεται να αναθέσουμε σε τρίτους να επικοινωνήσουν μαζί σας. Όταν μια κράτηση το απαιτεί, ενδέχεται επίσης να συνεργαστούμε με τρίτους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών για να διευκολύνουμε την πληρωμή ή τις εγγυήσεις πληρωμής. Συνεργαζόμαστε επίσης με δίκτυα διαφημίσεων τρίτων για την προώθηση των καταλυμάτων και των υπηρεσιών μας σε άλλες πλατφόρμες ή εμπλέκουμε τρίτους παρόχους για σκοπούς ανάλυσης. Τα εν λόγω τρίτα μέρη που εμπλέκονται σε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες δεσμεύονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς άλλους από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω.

Αρμόδιες αρχές: Συνεργαζόμαστε με συνεργαζόμενους ιστότοπους σε όλο τον κόσμο για τη διανομή των στοιχείων υπηρεσιών που παρατίθενται στον ιστότοπό μας και στις εφαρμογές για κινητά (ξενοδοχεία/ενοικιάσεις/αυτοκίνητα/κρουαζιέρες/περιηγήσεις/δραστηριότητες). Όταν κάνετε κράτηση σε έναν από τους ιστότοπους αυτών των επιχειρηματικών συνεργατών, ορισμένα προσωπικά στοιχεία που τους δίνετε ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εμάς. Ομοίως, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες με αυτόν τον επιχειρηματικό συνεργάτη, για παράδειγμα, στο πλαίσιο της διαχείρισης του λογαριασμού σας, προκειμένου να διαχειριστούν την κράτησή σας, ώστε να μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα που σχετίζονται με την κράτησή σας και για σκοπούς μάρκετινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες σας διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω επιχειρηματικών εταίρων.

Επιχειρηματικοί εταίροι: Συνεργαζόμαστε με επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο για τη διανομή ή τη διαφήμιση υπηρεσιών και για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματικούς εταίρους μας να διανείμουν και να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους που σχετίζονται με ταξίδια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υπηρεσίες τους ενσωματώνονται στον ιστότοπό μας ή ότι τους έχει δοθεί η δυνατότητα να εμφανίζουν μια προσαρμοσμένη διαφήμιση στον ιστότοπό μας – ή ότι εμείς διαφημίζουμε στον δικό τους. Όταν κάνετε κράτηση σε έναν από τους ιστότοπους των επιχειρηματικών μας εταίρων, ορισμένα προσωπικά δεδομένα που τους δίνετε θα προωθηθούν σε εμάς. Ορισμένοι επιχειρηματικοί συνεργάτες ενδέχεται να λάβουν τα προσωπικά σας δεδομένα από εμάς, εάν το ζητήσετε εσείς. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση στον ιστότοπο ενός επιχειρηματικού συνεργάτη, παρακαλούμε διαβάστε τις πολιτικές απορρήτου στους ιστότοπους αυτών των επιχειρηματικών συνεργατών για περισσότερες πληροφορίες.

 

Πώς χρησιμοποιεί το Traveler τις κινητές συσκευές;

Διαθέτουμε δωρεάν εφαρμογές για διάφορες κινητές συσκευές και χρησιμοποιούμε εκδόσεις του κανονικού μας ιστότοπου που έχουν βελτιστοποιηθεί για κινητά. Αυτές οι εφαρμογές και οι ιστότοποι για κινητά επεξεργάζονται τα προσωπικά σας στοιχεία με παρόμοιο τρόπο όπως και ο ιστότοπός μας – και σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες τοποθεσίας για να βρίσκετε υπηρεσίες σε κοντινή απόσταση.

 

Πώς χρησιμοποιεί το Traveler τις κριτικές των επισκεπτών και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό που μοιράζεστε μαζί μας;

 

Αφού χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία που έχετε κλείσει μέσω μας, θα σας καλέσουμε να υποβάλετε μια κριτική επισκέπτη, η οποία μπορεί να ζητά πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο της υπηρεσίας, τις γύρω περιοχές και τον προορισμό. Αν δεν θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας μαζί με την κριτική σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα της οθόνης σας (το οποίο μπορείτε να επιλέξετε στο λογαριασμό χρήστη σας) ή μπορεί να εμφανίζεται ανώνυμα. Συμπληρώνοντας μια κριτική επισκέπτη, συμφωνείτε ότι αυτή μπορεί να εμφανίζεται (όπως περιγράφεται περαιτέρω στους Όρους και Προϋποθέσεις μας), για παράδειγμα, στη σχετική σελίδα πληροφοριών υπηρεσίας στους ιστότοπούς μας, στις εφαρμογές μας για κινητά, στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ή στον ιστότοπο του σχετικού καταλύματος ή στον ιστότοπο του επιχειρηματικού μας συνεργάτη, για να ενημερώσετε άλλους ταξιδιώτες σχετικά με την ποιότητα του στοιχείου υπηρεσίας που χρησιμοποιήσατε.

 

Εάν υποδείξετε ότι μια κριτική επισκέπτη ήταν χρήσιμη – ή όχι χρήσιμη – θα την συγκεντρώσουμε με τα σχόλια άλλων πελατών προκειμένου να ταξινομήσουμε και να δώσουμε προτεραιότητα στις κριτικές επισκεπτών. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες στις λίστες σας ή σε άλλες πληροφορίες σχετικές με τον προορισμό που μοιράζεστε μαζί μας σε ανώνυμη μορφή για να βοηθήσουμε άλλους ταξιδιώτες να βρουν τον κατάλληλο προορισμό.

Cookies

 

Τι είναι τα cookies;

 

Ένα cookie είναι μια μικρή ποσότητα δεδομένων που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας ή στην κινητή συσκευή σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies ισχύει για τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες (εφεξής αναφερόμενες από κοινού ως “cookies”).

Γιατί χρησιμοποιούνται cookies;

Οι ιστοσελίδες δεν έχουν μνήμη. Εάν σερφάρετε από σελίδα σε σελίδα σε έναν ιστότοπο, δεν θα αναγνωρίζεστε ως ο ίδιος χρήστης σε όλες τις σελίδες. Τα cookies επιτρέπουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας να αναγνωρίζεται από τον ιστότοπο. Έτσι, τα cookies χρησιμοποιούνται κυρίως για να θυμούνται τις επιλογές που έχετε κάνει – επιλογές όπως η γλώσσα που προτιμάτε και το νόμισμα που χρησιμοποιείτε. Επίσης, διασφαλίζουν ότι αναγνωρίζεστε όταν επιστρέφετε σε έναν ιστότοπο.

 

Όλα τα cookies κάνουν το ίδιο πράγμα;

 

Όχι, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι cookies και διαφορετικοί τρόποι χρήσης τους. Τα cookies μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με τη λειτουργία τους, τη διάρκεια ζωής τους και ανάλογα με το ποιος τα τοποθετεί σε έναν ιστότοπο.

 

Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies;

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους cookies:

 

Τεχνικά cookies: Προσπαθούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες μας έναν προηγμένο και φιλικό προς το χρήστη ιστότοπο που προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε τεχνικά cookies για να σας εμφανίσουμε την ιστοσελίδα μας, να την κάνουμε να λειτουργεί σωστά, να δημιουργήσουμε το λογαριασμό χρήστη σας, να σας συνδέσουμε και να διαχειριστούμε τις κρατήσεις σας. Αυτά τα τεχνικά cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας.

Λειτουργικά cookies: Χρησιμοποιούμε επίσης λειτουργικά cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις σας και για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας αποτελεσματικά και αποδοτικά. Για παράδειγμα, θυμόμαστε το νόμισμα και τη γλώσσα που προτιμάτε, τις αναζητήσεις σας και το ακίνητο που είδατε νωρίτερα. Αυτά τα λειτουργικά cookies δεν είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπού μας, αλλά προσθέτουν λειτουργικότητα για εσάς και βελτιώνουν την εμπειρία σας.

Cookies ανάλυσης: Χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για να διαπιστώσουμε τι λειτουργεί και τι όχι, για να βελτιστοποιήσουμε και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ενδιαφέροντες και σχετικοί. Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν ποιες ιστοσελίδες προβάλατε, ποιες σελίδες αναφοράς/εξόδου εισήλθατε και εξήλθατε από αυτές, ποιον τύπο πλατφόρμας χρησιμοποιήσατε, πληροφορίες σχετικά με τη σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας και λεπτομέρειες όπως ο αριθμός των κλικ που κάνετε σε μια δεδομένη σελίδα, οι κινήσεις του ποντικιού σας και η δραστηριότητα κύλισης, οι λέξεις αναζήτησης που χρησιμοποιείτε και το κείμενο που πληκτρολογείτε κατά τη χρήση του ιστότοπού μας. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies ανάλυσης ως μέρος των διαδικτυακών διαφημιστικών εκστρατειών μας για να μάθουμε πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τον ιστότοπό μας αφού τους έχει εμφανιστεί μια διαδικτυακή διαφήμιση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων. Δεν θα γνωρίζουμε ποιος είστε και λαμβάνουμε μόνο ανώνυμα δεδομένα.

Εμπορικά cookies: Τα χρησιμοποιούμε για να σας δείξουμε διαφημίσεις Traveler σε άλλους ιστότοπους. Αυτό ονομάζεται “επαναπροσδιορισμός” και έχει ως στόχο να βασίζεται στις δραστηριότητες περιήγησής σας στον ιστότοπό μας, όπως οι προορισμοί που αναζητήσατε, τα ακίνητα που είδατε και οι τιμές που σας εμφανίστηκαν.

 

Πόσο καιρό παραμένουν ενεργά τα cookies Traveler;

 

Τα cookies που χρησιμοποιούμε έχουν διαφορετική διάρκεια ζωής. Η μέγιστη διάρκεια ζωής που ορίζουμε σε ορισμένα είναι πέντε χρόνια από την τελευταία σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies από το πρόγραμμα περιήγησής σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Για να διαγράψετε τα cookies Traveler από το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο (σημειώστε ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, όλα τα cookies Traveler θα διαγραφούν αμέσως): Εκκαθάριση των cookies.

 

 

 

 

Πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε τα cookies της Traveler;

 

Μπορείτε να βρείτε τα cookies μας στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.

 

Χρησιμοποιεί η Traveler cookies μάρκετινγκ και ανάλυσης τρίτων;

 

Ναι, η Traveler χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες αξιόπιστων και αναγνωρισμένων εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης και μάρκετινγκ. Η Traveler μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους για σκοπούς ανάλυσης. Για να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, οι εταιρείες αυτές πρέπει να τοποθετήσουν cookies.

 

Οι πάροχοι που χρησιμοποιούμε έχουν δεσμευτεί για την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και την καθιέρωση υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών και προτύπων διαχείρισης δεδομένων.

 

Όσον αφορά τις εταιρείες διαδικτυακής διαφήμισης και μάρκετινγκ, προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες που είναι μέλη της Πρωτοβουλίας Διαφήμισης Δικτύου (NAI) ή/και του Γραφείου Διαδραστικής Διαφήμισης (IAB). Τα μέλη της NAI και του IAB τηρούν τα πρότυπα και τους κώδικες δεοντολογίας του κλάδου. Τα μέλη της NAI και του IAB σας επιτρέπουν να εξαιρεθείτε από τη συμπεριφορική διαφήμιση. Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.networkadvertising.org και www.youronlinechoices.com για να εντοπίσετε τα μέλη της NAI που ενδέχεται να έχουν τοποθετήσει ένα αρχείο διαφημιστικών cookies στον υπολογιστή σας. Για να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα συμπεριφορικής διαφήμισης ενός μέλους NAI ή IAB, απλώς τσεκάρετε το πλαίσιο που αντιστοιχεί στην εταιρεία από την οποία επιθυμείτε να εξαιρεθείτε.

 

Για να ελέγξετε τη συλλογή δεδομένων για αναλυτικούς σκοπούς από το Google Analytics, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

 

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα cookie ταξιδιωτών;

 

Μόνο η Traveler έχει πρόσβαση στα cookies της Traveler. Τα cookies που τοποθετούνται από τρίτους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα τρίτα μέρη.

 

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας για τα cookies;

 

Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, π.χ. στον Internet Explorer, τον Safari, τον Firefox ή τον Chrome, μπορείτε να ορίσετε ποια cookies θα αποδέχεστε και ποια θα απορρίπτετε. Το πού θα βρείτε αυτές τις ρυθμίσεις εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία “Βοήθεια” στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να εντοπίσετε τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε.

 

Εάν επιλέξετε να μην αποδεχτείτε ορισμένα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες στον ιστότοπό μας. Επιπλέον, η επιλογή της αποχώρησης από ένα δίκτυο διαδικτυακής διαφήμισης δεν σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε ή δεν θα υπόκειστε σε διαδικτυακή διαφήμιση ή ανάλυση μάρκετινγκ. Σημαίνει ότι το δίκτυο από το οποίο αποχωρήσατε δεν θα παρέχει πλέον διαφημίσεις προσαρμοσμένες στις διαδικτυακές σας προτιμήσεις και στις συνήθειες περιήγησής σας.

 

Χρησιμοποιεί η Traveler web beacons;

 

Εκτός από τη χρήση cookies, η Traveler χρησιμοποιεί μερικές φορές web beacons. Ένα web beacon είναι μια μικροσκοπική γραφική εικόνα ενός μόνο εικονοστοιχείου που παραδίδεται στον υπολογιστή σας είτε ως μέρος ενός αιτήματος ιστοσελίδας είτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML. Είτε απευθείας είτε μέσω παρόχων υπηρεσιών, χρησιμοποιούμε αυτά τα pixel ως μέρος των διαδικτυακών διαφημίσεων είτε στον ιστότοπό μας είτε σε ιστότοπους τρίτων μερών για να μάθουμε αν ένας χρήστης στον οποίο προβάλλεται μια διαδικτυακή διαφήμιση κάνει επίσης κράτηση- για να παρακολουθήσουμε τη μετατροπή με ιστότοπους συνεργατών και για να αναλύσουμε τα μοτίβα κίνησης ενός χρήστη προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια που σας προσφέρουμε.

 

Ασφάλεια

 

Ποιες διαδικασίες ασφαλείας εφαρμόζει η Traveler για τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων;

 

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς νόμους περί προστασίας δεδομένων, τηρούμε εύλογες διαδικασίες για την πρόληψη της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και της κατάχρησης των προσωπικών δεδομένων.

 

Χρησιμοποιούμε κατάλληλα επιχειρηματικά συστήματα και διαδικασίες για την προστασία και τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που μας δίνετε. Χρησιμοποιούμε επίσης διαδικασίες ασφαλείας και τεχνικούς και φυσικούς περιορισμούς για την πρόσβαση και τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών στους διακομιστές μας. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

 

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας -όταν απαιτούνται στο πλαίσιο της διαδικασίας κράτησης- αποθηκεύονται για μέγιστο διάστημα 10 ημερών. Μετά από αυτό, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε διαγράφονται οριστικά από τα συστήματά μας είτε παραμένουν κατακερματισμένα στο σύστημά μας για σκοπούς ανίχνευσης απάτης. Αυτό ισχύει εκτός εάν έχετε επιλέξει να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στον προσωπικό σας λογαριασμό.

 

Παιδιά

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Traveler δεν απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 18 ετών. Η χρήση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας επιτρέπεται μόνο με την έγκυρη συγκατάθεση ενός γονέα ή κηδεμόνα. Εάν λάβουμε πληροφορίες από παιδί κάτω των 18 ετών, διατηρούμε το δικαίωμα να τις διαγράψουμε.

 

Επικοινωνία

 

Πώς μπορείτε να ελέγξετε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει στην Traveler;

 

Έχετε πάντα το δικαίωμα να ελέγχετε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας email στη διεύθυνση [email protected]. Παρακαλώ γράψτε “Αίτημα προσωπικών πληροφοριών” στη γραμμή θέματος του email σας και συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, ώστε να μας βοηθήσετε να αποτρέψουμε την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων στα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Εάν τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς είναι εσφαλμένα, θα τα ενημερώσουμε κατόπιν αιτήματός σας. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων των πελατών μας, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] με τη φράση “Αίτημα διαγραφής προσωπικών πληροφοριών” στη γραμμή θέματος. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες, για παράδειγμα, για νομικούς ή διοικητικούς σκοπούς, όπως η τήρηση αρχείων ή ο εντοπισμός δόλιων δραστηριοτήτων. Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό χρήστη σας ανά πάσα στιγμή, συνδεόμενοι στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο Traveler και επιλέγοντας να διαγράψετε το λογαριασμό σας.

 

Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στον ιστότοπο και τις εφαρμογές Traveler;

 

Η Traveler ελέγχει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στους ιστότοπους και τις εφαρμογές της για κινητά. Η Traveler κατασκευάζεται από τη Shinetheme, μια ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους και έχει τα ηλεκτρονικά της γραφεία στο Themeforest.com. Εάν έχετε προτάσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα δήλωση απορρήτου, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].

Δημοσίευση συζήτησης

Be the first to comment “ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ COOKIES”

elGreek