fbpx
from €570,00
Κάνετε κράτηση τώρα

5 ημέρες, Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Not Rated

Διάρκεια

5 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

5 ημέρες, Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Αναχωρήσεις 27/10 και 25/11

Bρυξέλλες

Η πόλη των Βρυξελλών βρίσκεται στο κέντρο του Βελγίου και είναι η πρωτεύουσα της χώρας.. Σήμερα οι Βρυξέλλες θεωρούνται το διοικητικό κέντρο και η πρωτεύουσα της Ευρώπης καθώς φιλοξενούν δύο από τα κεντρικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Επιπλέον από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου η πόλη έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικότατο κέντρο για τη διεθνή πολιτική. Συγκεκριμένα αποτελεί έδρα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (ΝΑΤΟ) καθώς και μιας σειράς άλλων διεθνών οργανισμών. Το χαρακτηριστικό αυτό μετατρέπει τις Βρυξέλλες σε τόπο διαμονής ανθρώπων από όλα τα μήκη και πλάτη της γης και της δίνει έναν ξεχωριστό πολυπολιτισμικό χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι οι Βρυξέλλες δεν είναι μόνο ένα γραφειοκρατικό κέντρο αλλά σίγουρα παραμένει μία πρωτεύουσα που αξίζει κανείς να την επισκεφτεί ώστε να αισθανθεί την ξεχωριστή ευρωπαϊκή αύρα και να επισκεφτεί ορισμένα αξιόλογα μνημεία.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Μπρύζ

Η Μπρυζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πόλη αστείρευτης γοητείας και ομορφιάς. Ένα παραμυθένιο σκηνικό ξεφυτρώνει από κάθε γωνιά της Μπρυζ, μέσα από πολυάριθμα υδάτινα ρυάκια, που διασχίζουν την καρδιά της και καθρεφτίζουν στα νερά τους μια πόλη που μοιάζει με πρωταγωνίστρια μεσαιωνικού ιπποτικού μυθιστορήματος. Η Μπρυζ είναι ένα μοναδικό κολάζ, ιστορίας και πολιτισμού, τέχνης και υψηλού καλλιτεχνικού πνεύματος, μια πόλη, που μέσα από τα χρώματα, τα αρώματα και την ατμόσφαιρα της, γεννά κάθε είδους συγκινήσεις στον επισκέπτη και μετατρέπεται σε έναν ιδανικό προορισμό αισθητικής και πολιτιστικής απόλαυσης. Η πιο καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης αναδεικνύεται στο ιδανικό σκηνικό ενός σύγχρονου παραμυθιού. Όμορφα μεσαιωνικά κτίρια, λιθόστρωτα καλντερίμια, υπέροχες πλατείες(Burg, Markt) και ένα ευρύτερο αστικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής, είναι ικανά να μαγέψουν κάθε επισκέπτη και να τον μεταφέρουν νοερά στο κλίμα μιας άλλης εποχής.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Γάνδη

Η Γάνδη, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου και διαθέτει έντονα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολιτιστικό κέντρο και ταξιδιωτικό προορισμό, ειδικά για ζευγάρια που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες. Στη Γάνδη θα μαγευτείτε από το τοπίο, τα wine bar με το φως των κεριών και τις ονειρεμένες βόλτες στα κανάλια.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Αμβέρσα

Η Αμβέρσα ειναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου και το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι στην Ευρώπη μετά το Αμβούργο και το Ρότερνταμ, είναι γνωστή και ως «πόλη των διαμαντιών», καθώς πάνω από το 70% του συνόλου των διαμαντιών, διακινούνται εκεί. Έχει καταφέρει και συνδυάζει μοναδικά το παρελθόν με το παρόν, τον μοντερνισμό, με το φλαμανδικό στοιχείο, τη μόδα με την μακρόχρονη ιστορία. Η Αμβέρσα, με τα πολλά της πρόσωπα, εκπλήσσει τον επισκέπτη και προσφέρει μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Άαχεν

Το Άαχεν είναι μια λουτρόπολη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στα σύνορα της Γερμανίας με την Ολλανδία και το Βέλγιο. Η πόλη στην πλούσια ιστορία της ήταν η αγαπημένη κατοικία του Καρλομάγνου και αργότερα ήταν ο τόπος στέψης των Γερμανών βασιλιάδων ενώ είναι επίσης γνωστή και με την Γαλλική της ονομασία ως Αιξ-λα-Σαπέλ. Διετέλεσε σημαντικό κέντρο της βιομηχανίας άνθρακα κατά την βιομηχανική επανάσταση ενώ σήμερα είναι ένα σημαντικό κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική, την τεχνολογία της πληροφορίας και συναφείς τομείς.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Μάαστριχτ

Το Μάαστριχτ βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της Ολλανδίας και είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Μάας, και μάλιστα στο σημείο που ενώνεται με τον ποταμό Γιέκερ. Ιδρύθηκε από Βέλγους, αλλά κατά τη διάρκεια των Γαελικών πολέμων κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους. Έχει υπάρξει πόλη φρούριο, έχει αναπτύξει βιομηχανία, αλλά πλέον είναι γνωστό για το πανεπιστήμιο και τα φεστιβάλ που διοργανώνονται, ενώ είναι επίσης γνωστή ως η πόλη που υπογράφηκε το γνωστό σύμφωνο της ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του ευρώ.

Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Ναμούρ

Μεσαιωνική αύρα, γραφικά σοκάκια και παράξενα έθιμα κρύβει η Ναμύρ. Η πρωτεύουσα της περιοχής της Βαλλωνίας στο νότιο Βέλγιο βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Σαμπρ και Μεύση. Η επιβλητική ακρόπολη αποτελούσε κάποτε ένα από τα ισχυρότερα φρούρια της Ευρώπης και σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ναμύρ. Ήταν επίσης σημαντικό σταυροδρόμι για τις οδικές και θαλάσσιες μεταφορές λόγω της στρατηγικής της θέσης. Η πόλη αποτελεί εξαιρετική βάση για να επισκεφθεί κανείς τα γύρω χωριά. Η Παλιά Πόλη φιλοξενεί αρχιτεκτονικούς θησαυρούς και ιδιαίτερα μουσεία και ο ταξιδιώτης θα την ανακαλύψει περπατώντας στα λιθόστρωτα δρομάκια και κάνοντας βόλτα με βάρκα στο ποτάμι.

5 ημέρες, Αεροπορική εκδρομή στις Κάτω Χώρες (Μπενελούξ)

Στην καρδιά της Ευρώπης –  με 570€/άτομο τελική τιμή

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βρυξέλλες – Αθήνα με Sky Express με αποσκευή και χειραποσκευή
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στις Βρυξέλλες στο ξενοδοχείο Best Western Wavre 3* με πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής και ταξιδιωτικής ευθύνης
 • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Γεύματα και δείπνα. Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ο φόρος διαμονής του δωματίου ημερησίως
 • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημείωση:

Πτήσεις με Sky Express
27 Οκτωβρίου Αθήνα – Βρυξέλλες GQ 800 12:00-14:20
31 Οκτωβρίου Βρυξέλλες – Αθήνα GQ 801 14:50-19:00 

 

Δείτε και τα υπόλοιπα πακέτα μας εδώ.

View More

Itinerary

Expand All
1η ημέρα: Αθήνα - Bρυξέλλες - Σπα - Βαβρ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 10:00 για πτήση Sky Express προς Βρυξέλλες στις 12:20. Άφιξη στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και ζούμε το ντελίριο της Γκραν Πλας, του ωραιότερου σαλονιού της ηπείρου μας, όπως σωστά την παινεύουν. Εκείνο που μας σαστίζει περισσότερο με δέος, είναι το Δημαρχείο της κεντρικής πλατείας της πόλης, με τα αγάλματα και τις τοξωτές στοές, αλλά και τον γοτθικό πύργο 96 μέτρων, το μοναδικό σωζόμενο κτίριο από την καταστροφή του 1695. Δίπλα σε αυτό, ο «Οίκος του Βασιλιά», που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, το «Μέγαρο των αρτοποιών» και το «Παλάτι των Δουκών της Βραβάντης, ένα συγκρότημα παλαιών συντεχνιακών κτιρίων. Μεταφορά στη Σπα, λουτρόπολη κτισμένη σε κοιλάδα των Αρδεννών. Εξερευνούμε τον ιαματικό παράδεισο που στην πορεία του χρόνου έζησε μεγάλες στιγμές, στέγασε το πρώτο καζίνο του κόσμου (1763) και φιλοξένησε τσάρους και συγγραφείς, από τον Αλέξανδρο Δουμά μέχρι τον Βίκτωρα Ουγκό. Κόσμημα το Πάρκο «των 7 Ωρών» με το χαριτωμένο περίπτερο της εποχής του Λεοπόλδου Β΄, το πρωτότυπο Μουσείο «de la Lessive» (αφηγείται την ιστορία της μπουγάδας μέσα από… πλυντήρια, κλινοσκεπάσματα ή παλιές συσκευές σιδερώματος), τη μόνιμη έκθεση έργων του Χουάν Μιρό & την πίστα αγώνων Γκραν Πρι. Ο γαλάζιος χρυσός αναβλύζει σε πολλές κρήνες, με πιο φημισμένη την Pouhon Pierre le Grand. Ελεύθερο δείπνο σ’ ένα από τα σικ εστιατόρια. Βραδάκι τακτοποίηση στο hotel της Βαβρ. Ύπνος.

2η ημέρα: Βαβρ - Μπρυζ - Βαβρ

Πρωινό και γνωρίζουμε εκ του σύνεγγυς τον ήσυχο-αγνό τρόπο ζωής των κατοίκων, σε τούτη την πολίχνη του γαλλόφωνου ανάγλυφου & των πραλίνων της Βραβάντης, που τους πρότερους αιώνες πρόκοψε με τα μάλλινα υφάσματα. Η Βαβρ, με κάβο σκαφών και στις δύο όχθες του Ντάιλ (απ’ όπου σε λίγο οι φορτηγίδες πλέουν μέσα στην περιφέρεια Φλάνδρας), εισήχθη στους τουριστικούς χάρτες 10ετία 70, όταν άνοιξε το θεματικό πάρκο Γουαλιμπί, με υδροψυχαγωγία κι επαναστατικές υποδομές. Για καλοτυχία, τρίβουμε κι εμείς την πλάτη του Μακά, μεταλικό γλυπτό αγοριού που σκαρφαλώνει τον τοίχο έμπροσθεν του σημαρχείου. Πορεία προς το καμάρι της Φλάνδρας, την αρχοντική Μπρυζ, που η παραμυθένια όψη της μας κερδίζει αμέσως. Πλακόστρωτα στενά, αραχνοειδείς υδάτινες αρτηρίες, τενάγη µε λευκούς κύκνους, πύργοι πανέμορφοι, βωμοί/θεσμοί µεσαιωνικοί, κουκλίστικα σταυροδρόμια διαφύλαξαν τέλεια τη γοητεία της από καταστροφές που ισοπέδωσαν µέρος των Κάτω Χωρών στους πολέμους του 20ού αιώνα. Μπαίνοντας στο ιστορικό κέντρο, ολόκληρο ένα Μνηµείο Παγκόσµιας Κληρονοµιάς της UNESCO, βλέπουμε την πιο σημαντικές πλατείες, τη Μπουργκ & τη Μαρκτ, θεωρούμενες αντίστοιχα ψυχή & καρδιά της ονειρούπολης, με εμβληματικό το καμπαναριό Μπελφόρ. Επίσκεψη στην καθολική Βασιλική του Ιερού Αίµατος, όπου φυλάσσουν την περίφηµη φιάλη του Αγίου Αίµατος. Το κρυστάλλινο δοχείο µε χρυσές λεπτοµέρειες περιέχει ένα πανί µε το αίµα του Ιησού, που υποστηρίζεται ότι χρησιµοποιήθηκε από τον Ιωσήφ της Αριµαθαίας κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας του σώµατος του Χριστού για ταφή µετά την αποκαθήλωση από τον Σταυρό. Μας συναρπάζουν σειρά αξιοθέατων, όπως το 1ο χρηματιστήριο του κόσμου, το πάρκο με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Α. Ιωάννη (παλαιότερο στην Ευρώπη), η γέφυρα του Α. Βονιφάτιου, οι κήποι του Άρεντς κλπ. Η κρουαζιέρα στα κανάλια μας γεμίζει φανταστικές εικόνες. Διάλειμμα για φαγητό, ψώνια & προσωπικές προτιμήσεις σε εκκλησίες, μουσεία, ή μουσικά δρώμενα. Βραδάκι πίσω στη βάση μας. Βόλτα ξεμουδιάσματος σε «εντευκτήρια» της Βαβρ, που ενδεχομένως συνδυάζεται με ποτό/μεζέ/τζαζ. Ύπνος.

3η ημέρα: Βαβρ - Γάνδη - Αμβέρσα - Βαβρ

Πρωινό και φύγαμε για Γάνδη, που με το σπουδαίο λιμάνι της κυριάρχησε στο εμπόριο της Βόρειας Θάλασσας μέχρι και τη Μεσόγειο, όταν οι πειρατές λυμαίνονταν τις ευρωπαϊκές ακτές το μεσαίωνα. H παλιά πόλη γύρω απ’ τις όχθες του ποταμού Λις, η μεγαλύτερη περιοχή στο Βέλγιο όπου απαγορεύονται οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο, γλίτωσε τους βομβαρδισμούς των παγκοσμίων πολέμων και διατηρεί αναλλοίωτη τη μεσαιωνική της ταυτότητα. Ψηλά κτίρια, μπυραρίες, σοκολατερίες, κάβες με κεριά, φιδωτά σοκάκια κι ένα σωρό μαγαζάκια με ασύλληπτα δώρα ενισχύουν το σοκ ομορφιάς μπροστά στα μάτια μας, ενώ το σκηνικό στο κανάλι καθίσταται θεϊκό, όταν η στενή διώρυγα συνδέει την πόλη με τη θάλασσα. Απίστευτη καθεπόπτευση της πανδαισίας προσφέρει η Γέφυρα του Α. Μιχαήλ, καθώς από κάθε γωνιά της βιγλίζουμε την κομψότητα της αστικής σιλουέτας, ιδίως δε, μόνο απ’ εδώ θαυμάζουμε ταυτόχρονα και τους 3 διάσημους πύργους της πόλης. Επίσης μεθυστική η έποψη από το Κάστρο των Ιπποτών ή Κομήτων της Φλάνδρας, ορθωμένου το 1180. Ο καθεδρικός Σαν Μπάβο (με τεράστιο καμπαναριό), όπως κι ο γιγαντιαίος ναός Α. Νικολάου, καθυποτάσσουν τον πιστό σε ιερή κατάνυξη & συνάμα σε ηδονική αισθαντικότητα αρχιτεκτονικού μεγαλείου. Στο Μουσείο Καλών Τεχνών, μυούμεθα στους πίνακες του Ιερώνυμου Μπος κι άλλων επιφανών ζωγράφων. Μετά την ανεπανάληπτη κρουαζιέρα & το διάλειμμα φαγητού, μεταφορά στην Αμβέρσα. Η πόλη – ανταλλακτήριο διαμαντιών, είναι πρωτεύουσα κουλτούρας των ολλανδόφωνων Φλαμανδών, πολύβουος βιομηχανικός λιμήν κι απολανητικό ιστορικό κέντρο για τη βελγική χειροτεχνία και την τέχνη. Η αφρόκρεμα καλλιτεχνών όπως ο Rubens, ο van Dyck και ο Jordaens, διένυσαν τροχιές εδώ, ενώ αιώνες ευημερίας έδωσαν κληρονομιά μαστοριάς σε πολλά αγαθά (καθεδρικός, δημαρχείο κλπ). Η Γκραν Πλας με τα περίτεχνα σπίτια των συντεχνιών είναι το must, όπως εξάλλου τ’ αχνιστά μύδια με σκόρδο & σαμπανιζέ κρασί σε κατσαρολάκι πλάι σε χωνάκι με πατάτες. Έμφαση στον Οίκο των Κρεοπωλών (Vleeshuis), προχωρημένο μουσείο. Επιστροφή στη Βαβρ και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βαβρ - Άαχεν - Μάαστριχτ - Βαβρ

Πρωινό και ρότα για Άαχεν, τη δυτικότερη γερμανική πόλη, αγαπημένη έδρα του Φράγκου Καρλομάγνου και αργότερα τόπος στέψης των Γερμανών βασιλέων. Ο πλούτος της από τα ρωμαίκά έτη οφείλεται στις θέρμες αλλά στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων άνθρακα, έτσι που πρόσφατα ακτινοβολεί ως επιστημονικός κόμβος για τη μηχανική, την τεχνολογία της πληροφορίας και συναφείς τομείς. Κατασκευασμένη μεταξύ 793 και 813, η οκταγωνική βασιλική εκκλησία διαθέτει ψηφιδωτά, βιτρώ, μαρμάρινους στύλους, κιβώρια, το αριστούργημα «Απαστράπτουσα Παναγία» του Ολλανδού γλύπτη του 15ου αιώνα Γιαν φαν Στέφεσβερτ κλπ. Απ’ τους 2 ορόφους, ο χαμηλότερος έχει 8 κίονες που υποστηρίζουν αψίδες, ενώ ο 2ος όροφος είναι διακοσμημένος με 8 χάλκινες πύλες της εποχής των Καρολιδών. Αρχικά, ο τρούλος της εκκλησίας παρουσίαζε ένα υπέροχο μωσαϊκό του ενθρόνου Χριστού πλαισιωμένου από τους Πρεσβυτέρους της Αποκάλυψης, αλλά το σημερινό μωσαϊκό χρονολογείται από το 1880 περίπου. Τούτος ο καθεδρικός απέκτησε πολλές αρχιτεκτονικές προσθήκες, με τη Γοτθική Χορωδία ν’ αποτελεί αειθαλές υπόδειγμα. στην περιήγηση θαυμάζουμε ακόμη Θέατρο, Δημαρχείο, Πανεπιστήμιο, Στάδιο, Σανατόριο, φουτουριστικές ανεγέρσεις συνεδριακών υποδομών, μεταμοντέρνα ταιριάσματα, ευρηματικές ατραξιόν γαστρονομίας κλπ. Συνεχίζουμε προς Μάαστριχτ, τον πολυσχιδή πόλο έλξης της Ολλανδίας (γνωστό σε όλους από το 92 λόγω της ομώνυμης Συνθήκης της ΕΕ), που οι ντόπιοι δεν θεωρούν αντιπροσωπευτικό της χώρας τους, αφού στριμώχνεται σε μια ακραία γεωγραφική προεξοχή της μεταξύ Βελγίου & Γερμανίας, μάλιστα μιλώντας τη λιμβουργιανή διάλεκτο. Το άγαλμα του Johannes Petrus Minckelers στην πλατεία Μαρκτ μας ξαφνιάζει καθώς η αληθινή φωτιά στη δάδα του, δε σβήνει ποτέ, αφού ο Minckelers ανακάλυψε το φωταέριο! Άλλο ενδιαφέρον άγαλμα είναι αυτό του Νταρτανιάν (του 4ου από τους 3 σωματοφύλακες) στο πάρκο «Αυλή των Γηραιών», μιας κι απεβίωσε εδώ τον 17ο αιώνα. Φόρος τιμής ένα στενό πριν την πλατεία Vrijthof στο Selexyz Dominicanen, ίσως το διασημότερο βιβλιοπωλείο της Ολλανδίας και ένα από τα 20 καλύτερα όλου του κόσμου σύμφωνα μ’ ένα πρόσφατο άρθρο. Σ’ αυτό λοιπόν το κατάστημα που εμφυλοχωρεί σ’ έναν παλιό Ναό Δομινικανών καλογήρων, η διακόσμηση μέσα με ξύλο και σίδερο είναι ζηλευτή, ενώ το μικρό καφέ-ζαχαροπλαστείο στο βάθος (εκεί που κανονικά θα ήταν η Αγία Τράπεζα) έχει τρομερά ωραία γλυκά. Ιδρύματα ακαδημαϊκά, γεφυράκια, λιμνούλες, φοντάνες ή διαβάτες πρόσχαροι, πεζοί και με ποδήλατα, κλέβουν την προσοχή μας και μας μαγνητίζουν ώρες στην ευωχία του ευλογημένου αυτού μέρους. Επιστροφή στη Βαβρ, μικρό δείπνο κι άνετος περίπατος πέψης. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βαβρ - Nαμούρ - Βρυξέλλες

Πρωινό και εισδύουμε στη Ναμούρ, πρωτεύουσα της Βαλλωνίας, με θυρεό ένα σαλιγκάρι, παρότι ούτε αργή είναι, μήτε βαρετή, αλλά έμπλεη με δυνατές ζυθοποιίες, καρτποσταλικές κρουαζιέρες στα ποτάμια, φρουριακή ακρόπολη επαρκώς διατηρημένη, και πολύχρωμους δώμους λεπτής ρενασάνς, πομπώδους μπαρόκ, στιβαρού κλασικισμού, παιχνιδιάρικου ροκοκό και κονστρουκτιβιστικού ρεαλισμού. To τελεφερίκ μας προσφέρει εναέρια εμπειρία βαθιάς τέρψης, καθώς επίσης το κονβόι από τρίκυκλα τουκ τουκ, που μας πάει σε μέρη, παγωτατζήδες, αρωματοποιούς, βραβευμένα μπιστρό, νορδικές επάλξεις, συνεταιρισμούς δαντελάδων, αμυντικά τούνελ, Ιησουητικά τάγματα, αρτίστικες γκαλερί, φενγκσουικά καρνάγια λατρεμένα για κείνους που ξέρουν. Κολατσό/Μπραντς με γιορτή αποχαιρετισμού στην Θράκα των Βαφέων, της εύπορης κάστας των βυρσοδεψών δηλ. που επεξεργάζονταν τα δέρματα και τους άρεσαν το ψητό κυνήγι, το ζουμερό ψάρι του ρέματος, ο ψωμωμένος φασιανός κλπ. Πριν το αεροδρόμιο Βρυξελλών, σταματάμε στο Ατόμιουμ για ομαδική φωτό απαθανάτισης της μεγενθυμένης κυψελίδας ενός κρυστάλλου σιδήρου. Διεκπεραίωση στις αναχωρήσεις αερολιμένος Ζάβεντεμ, διαδικασίες επιβίβασης κι απογείωση για Αθήνα στις 14:50. Άφιξη στην πατρίδα 19:00, φουλ με αναμνήσεις που θα μας σφραγίζουν για πολύ...

Tour's Location

από €570,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

  You might also like

  elGreek