fbpx
from €135,00
Κάνετε κράτηση τώρα

Ολοήμερη Κρουαζιέρα Αγκίστρι & Αίγινα

Agistri, Greece
Not Rated

Διάρκεια

10 hours

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Ημι-ιδιωτική κρουαζιέρα στο Αγκίστρι Μονή & Αίγινα

Ολοήμερη Κρουαζιέρα Αγκίστρι & Αίγινα

Απολαύστε μια γραφική ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα, κολυμπήστε σε κρυστάλλινα γαλάζια νερά και απομονωμένα μέροι μακριά από την ταλαιπωρία της πολυκοσμίας. Δοκιμάστε μοναδικές ελληνικές γεύσεις εν πλω και ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αθήνα.

Μονή Αίγινας

Αν και δεν τη συνοδεύει η διασημότητα που απολαμβάνει η Αίγινα και το Αγκίστρι, πολλοί από όσους έχουν βρεθεί για μπάνιο στη Μονή πιστεύουν ότι το ακατοίκητο αυτό νησάκι διαθέτει τις ωραιότερες παραλίες στον Σαρωνικό, με καταγάλανα και δροσερά νερά, τα οποία αφήνουν και μια «παρθένα» αίσθηση στον επισκέπτη. Κινείται με τους δικούς του ρυθμούς, λειτουργώντας με τους ιδιαίτερούς του κανόνες. Θα χαρείτε μερικά πολύ ξεχωριστά σκηνικά ερχόμενοι εδώ, όπως π.χ. να σας κοιτάνε ελάφια όσο θα κολυμπάτε ή να σας πλησιάζουν τα παγώνια του νησιού ενώ θα βρίσκεστε αραγμένοι στις οργανωμένες αμμουδιές. 

Αίγινα

Νησί με μακραίωνη ιστορία, η Αίγινα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε αρκετές φάσεις της ελληνικής ιστορίας, αφού αποτέλεσε εκτός των άλλων, και την έδρα της πρώτης κυβέρνησης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους (1828). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας έχτισε εντυπωσιακά νεοκλασικά κτήρια προκειμένου να στεγάσει την έδρα του. Είναι ιδιαίτερα γραφική, με καθαρές θάλασσες, φημισμένα μοναστήρια, σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, γοητευτική πρωτεύουσα και όμορφα χωριά. Φημίζεται για τα φιστίκια της (η φιστικιά καλλιεργείται στην Αίγινα από το 1860 με την ντόπια ποικιλία να χαρακτηρίζεται από τις καλύτερες διεθνώς), τα κεραμικά της και τις δαντέλες.

Αγκίστρι

Το Αγκίστρι είναι ένα μικρό πευκόφυτο νησί, με  πεντακάθαρες θάλασσες. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα τους, προσφέροντας ξεκούραση και γαλήνη, μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, υπέροχο φαγητό και ατέλειωτες βόλτες στη φύση.

Fun fact: Η ονομασία του νησιού οφείλεται στην απέραντη ομορφιά του που ‘’αγκίστρωνε’’ τους ταξιδιώτες, δημιουργώντας τους την

ανάγκη για μόνιμη παραμονή στο Αγκίστρι

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ιστιοπλοΐα με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος
  • Στάση στη στεριά στο Αγκίστρι & την Αίγινα
  • Αναζωογονητικές στάσεις για κολύμπι στα διάφανα γαλάζια νερά
  • Επίσκεψη στο νησί της Μονής
  • Δοκιμάστε ένα νόστιμο ελληνικό φαγητό με κρασί & μπύρες
  • Πρωινός καφές καλωσορίσματος και γλυκά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες

Εκκίνηση: 10:00 μ.μ: 08:45 π.μ. / Λήξη: 6:45 μ.μ.

 

Δείτε περισσότερες εκδρομές εδώ.

View More

Tour's Location

Agistri, Greece
από €135,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    You might also like

    elGreek