fbpx
from €169,00
Κάνετε κράτηση τώρα

4/ήμερη Διαμονή στο Stavros Studios

Πάρος, Ελλάδα
Not Rated

Διάρκεια

4 days

Tour Type

Καθημερινή Περιήγηση

Group Size

Απεριόριστος

Languages

___

Overview

Διακοπές στην Πάρο

4/ήμερη Διαμονή στο Stavros Studios

Βρείτε δωμάτια στην Πάρο τώρα στις καλύτερες τιμές. Απολαύστε 4 ημέρες στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, με διαμονή στα Stavros Studios. Είναι ένας αγαπημένος προορισμός, για νέους και ζευγάρια. Βρίσκεται στον κόλπο του Λογαρά και απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη θάλασσα. Συνδυάζει χαμηλές τιμές με ποιότητα και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση.

Αξιοθέατα και παραλίες

Πολλές επιλογές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Στο βόρειο τμήμα του νησιού, η παραλία Μοναστήρι, με τα ρηχά νερά και την ηρεμία που προσφέρει είναι το ιδανικό μέρος για οικογένειες. Στη συνέχεια, μια άλλη επιλογή είναι το Πίσω Λιβάδι, όπου υπάρχει ένας μικρός όρμος με γραφικές ταβέρνες και ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία του Λολαντώνη, που πήρε το όνομά της από το εστιατόριο με το ίδιο όνομα πάνω από την παραλία, η οποία λόγω του ότι είναι οργανωμένη, προσελκύει ντόπιους και οικογένειες.

Διακοπές στην Πάρο

Επίσης, ένα γραφικό χωριό που ονομάζεται Δρυός. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τις εκλεπτυσμένες γεύσεις των παραδοσιακών ταβερνών και να περάσετε το χρόνο σας με χαρά. Τέλος, οι χαμηλές τιμές φτάνουν στον μεγαλύτερο οικισμό του νησιού, την Αλυκή. Η Αλίκη φημίζεται για τα ψάρια της και για τα όμορφα χρώματα που βλέπουν στον ουρανό από εκείνους που διασχίζουν το λιμάνι κατά το ηλιοβασίλεμα.

Τι να δείτε

Η Πάρος ανέβηκε στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού γραφείου λόγω της κοσμοπολίτικης ταυτότητας που απέκτησε από επενδύσεις σε beach bar, κλαμπ, οργανωμένες παραλίες και θαλάσσια σπορ. Η Νάουσα απέχει μόλις 10 χλμ. Από την πρωτεύουσα του νησιού και συνδυάζει την οργανωμένη παραλία με την καλή νυχτερινή ζωή. Το απόγευμα, όλο το νησί έρχεται στη Νάουσα και ο όγκος της μουσικής στα νυχτερινά κέντρα αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διακοπές στην Πάρο

Η Ανατολική Πούντα πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο σύλλογο της περιοχής. Όλος ο αφρός της showbiz συλλέγεται κάθε καλοκαίρι και σε συνδυασμό με άφθονο αλκοόλ και μουσική, ο δείκτης στο θερμόμετρο ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα.

Επόμενη και πιο δημοφιλής παραλία είναι η Χρυσή Ακτή. Η λαμπερή άμμος και τα γαλαζοπράσινα νερά συνθέτουν ένα τροπικό τοπίο που μαγεύει όποιον το επισκέπτεται. Οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και beach bar, θαλάσσια σπορ και μερικές δραστηριότητες περιμένουν τους παραθεριστές.

Δείτε και άλλα πακέτα για την Πάρο εδώ.

View More

Tour's Location

Πάρος, Ελλάδα
από €169,00

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών

    elGreek