fbpx
from €159,00
Book Now

4 ημέρες στη Μύκονο με διαμονή στο Evaggelia’s Place

Mykonos, Greece
Not Rated

Duration

4 days

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Ξενοδοχεία στη Μύκονο

Τετραήμερες εκδρομές  με διαμονή στο Evaggelia’s Place από 159€ το άτομο

Included:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά ή Ραφήνα
  • Μεταφορά από και πρός το ξενοδοχείο
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Έμπειροι αρχηγοί του γραφείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
  • Ασφαλιστική κάλυψη  tour operator

Στο όμορφο Αιγαίο θα ανακαλύψετε ένα κοσμοπολίτικο νησί, γεμάτο ανθρώπους και φυσικά καλή διάθεση. Αυτό το νησί είναι Μύκονος και μια επίσκεψη εγγυάται ότι θα σας κάνει να το αγαπήσετε, δίνοντάς σας μοναδικές στιγμές. Με πλούσια αύρα και έντονη ζωή, η Μύκονος προσφέρει σε κάθε ταξιδιώτη τις διακοπές που θέλει.

Μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι ο Ορνός. Με κρυστάλλινα, τιρκουάζ, ρηχά νερά και ψιλή, λευκή άμμο θα απολαύσετε το μπάνιο σας με τους φίλους σας. Λίγα χιλιόμετρα μακριά θα βρείτε την παραλία του Αγίου Ιωάννη, ήσυχη και καθαρή, θα χαλαρώσετε κάτω από τον καυτό ήλιο.

Κοντά στον Ορνό και τον Άγιο Ιωάννη θα βρείτε το Evagelia’s Place Hotel. Μια οικογενειακή επιχείρηση, με καλοδιατηρημένα δωμάτια και ζεστή φιλοξενία. Στο Evagelia’s Place μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό με τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του τελευταίου ορόφου. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση και ψυγείο. Από το ξενοδοχείο μέχρι τις παραλίες του Ορνού και του Αγίου Ιωάννη η πρόσβαση είναι εύκολη και μπορείτε να πάτε με τα πόδια.

Το νησί των ανέμων είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τη διασκέδαση και την ευεξία. Χιλιάδες καταστήματα εστίασης, με ποτά, φαγητό και καφέ θα σας ικανοποιήσουν και θα σας ευχαριστήσουν για την ποιότητα και την εξυπηρέτησή τους. Από παραδοσιακές ταβέρνες έως βραβευμένα εστιατόρια, γραφικά καφέ στα σοκάκια του νησιού και εκλεπτυσμένα μπαρ με ειδικά κοκτέιλ. Στη Μύκονο θα ανακαλύψετε επίσης αμέτρητα καταστήματα για να κάνετε τις αγορές σας και να αγοράσετε τα δώρα σας. Καταστήματα με σουβενίρ και αναμνηστικά, αλλά και καταστήματα με αναγνωρισμένες, δημοφιλείς μάρκες.

Βρείτε περισσότερα Ξενοδοχεία στη Μύκονο here.

View More

Itinerary

Expand All
Day 1

Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι και αναχώρηση στις 07:30. Άφιξη στο νέο λιμάνι της Μυκόνου στις 12:45. Επιβιβαζόμαστε στα λεωφορεία για τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στη Χώρα για φαγητό και μια πρώτη γνωριμία με την ομορφιά του νησιού. Η βραδιά ξεκινά με το μεγαλύτερο πάρτι του νησιού στο κλαμπ "DOME" πρώην Διασημότητες στην οδό Ματογιάννη στο κέντρο στις 00:01, η ατμόσφαιρα και ο μυκονιακός ρυθμός μέχρι το πρωί θα είναι αξέχαστες.

Day 2

Έφτασε η ώρα που περιμέναμε όλοι. Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο πάρτι στην παραλία στο περίφημο Super Paradise. Ραντεβού στις 14:30 στο λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Φάμπρικα από όπου θα πάμε στον Πλατύ Γιαλό και από εκεί με καραβάκι στην παραλία ή με τα σούπερ παράδεισο λεωφορεία που πηγαίνουν απευθείας. Απολαύστε τα μπουκάλια σας σε προνομιακή τιμή που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς σε συνεννόηση με τους ηγέτες. Το πάρτι τελειώνει στις 20:30 (μπορείτε να επιστρέψετε με το τελευταίο πλοίο διαφορετικά με ταξί ή με φορτηγό). Χαλαρώστε και ετοιμαστείτε για τη νύχτα που ακολουθεί μια ξέφρενη νύχτα απόδρασης, με ελληνικές και ξένες επιτυχίες στους μυκονιακούς ρυθμούς, στο διάσημο "Semeli club" με άρωμα από το Λονδίνο που μας περιμένει στο μεγάλο άνοιγμα στη Μικρή Βενετία (άφιξη στις 00: 01). Μην χάσετε μια επίσκεψη μετά το Νο1 ανοιχτό κλαμπ στην Ευρώπη στο "CAVO PARADISO" με διάσημα DJ και μαγική αύρα στην καρδιά της θάλασσας.

Day 3

Το μεσημέρι επαναλαμβάνουμε το χθεσινό ξεφάντωμα. Το ραντεβού μας σήμερα στις 14:30 στο KTEL ή με τους προπονητές σε συνεννόηση με τους ηγέτες. Η συνταγή είναι επιτυχής, το μέρος είναι γνωστό: "SUPER PARADISE". Κάνουμε την πρώτη μας κατάδυση και συνεχίζουμε με χορό, ποτήρια και μπουκάλια μέχρι το βράδυ. Το βράδυ μαζευόμαστε στις 00:01 στο αποχαιρετιστήριο πάρτι με κορυφαίους καλεσμένους διάσημους καλεσμένους, στο περίφημο και πλήρως ανακαινισμένο κλαμπ "GUZEL" στην είσοδο της παραλίας της χώρας για να μάθουν οι νεότεροι και τους παλιούς να θυμούνται!

Day 4

Αφήνουμε τα δωμάτια στις 11:00 (check out) και έχοντας τα εισιτήρια επιστροφής και όλες τις αποσκευές μας κατεβαίνουμε στο λιμάνι, με τα λεωφορεία, καθώς και κατά την άφιξη. Αναχωρούμε στις 14:00 και επιστρέφουμε στις 19:30.

Tour's Location

Mykonos, Greece
from €159,00

Fill out the form and a representantive will contact you in the next 24 hours

    en_USEnglish