fbpx

Μεταφορά στο Μπάνσκο

Μόνο Μεταφορά στο Μπάνσκο γίνεται ; Με το Escape Dream Travel φυσικά !

Αν θέλεις να επισκεφτείς το Μπάνσκο οδικώς χωρίς όμως να έχεις το βάρος της οδήγησης, τότε είμαστε εδώ να σου παρέχουμε κάποιες θέσεις στα πούλμαν μας.

Πέρασε λίγες στιγμές στην υπέροχη ομάδα μας χωρίς καμία παραπάνω δέσμευση.

Με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις προαιρετικές μας εκδρομές ή στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε.

Επωφελείστε από:

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Άνετο ταξίδι με σύγχρονα κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Την συνοδεία έμπειρου αρχηγού συνοδού στην διάρκεια της μεταφοράς

 

Κόστος για μεταφορά στο Μπάνσκο και επιστροφή: 80€

Δείτε τα πακέτα για το Μπάνσκο εδώ.

Διαβάστε πληροφορίες για τα Μπάνσκο εδώ.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

    Ημερομηνία αναχώρησης:

    Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την κατάλληλη για εσάς πρόταση με βάση τις ανάγκες σας.

    Αν επιθυμείτε να εξερευνήσετε αυτό το πανέμορφο μέρος, τότε μην χάσετε την ευκαιρία να μπείτε στην παρέα μας και να γνωρίσετε αυτόν το προορισμό μέσα από τις συμβουλές των έμπειρων συνοδών μας, τα πιο γνωστά αλλά κυρίως τα άγνωστα και μυστικά σημεία του

    *Το γραφείο μας, εξειδικεύεται στον συγκεκριμένο προορισμό εδώ και 20 χρόνια. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια και πληροφορίες ώστε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας με τον πιο όμορφο και ανεπανάληπτο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο: 2109241555. 

    elGreek