fbpx

Παρακάτω, θα δείτε τα εορταστικά πακέτα που ετοιμάσαμε για εσάς.  Αν δεν βρίσκεται αυτό που σας ταιριάζει, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που ονειρεύεστε. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109241555 ή mail.

Πρωτομαγιά

Η πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα εορτασμού της άνοιξης. Έχει ρίζες από τα ” Ανθεστήρια ” που γιόρταζαν οι αρχαίοι Έλληνες. Νέες κοπέλες και κορίτσια στόλιζαν τα μαλλιά τους με λουλουδένια στεφάνια προς τιμήν της Θεάς Δήμητρας και της κόρη της Περσεφόνη. Στις μέρες, η πρωτομαγιά είναι μέρα υποχρεωτικής αργίας λόγω της εξέγερσης των εργατών. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση, στις ανθισμένες πόλης. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε τα πολύχρωμα στεφάνια μας και να γεμίσουμε καινούργιες, αξέχαστες εμπειρίες.

Αγίου Πνεύματος

Του Αγίου πνεύματος, γιορτάζεται 50 μέρες μετά την Ανάσταση του Χριστού. Αποτελεί μέρα αργίας και είναι μια όμορφη αφορμή για σύντομη εκδρομή. Παρακάτω θα δείτε τις προτάσεις που πιστεύουμε ότι είναι ιδανικές για αυτή την ημέρα.

28η Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου ή αλλιώς η επέτειος του <<Όχι>>, μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις. Ο Ιωάννης Μεταξάς το 1940 είπε το μεγάλο όχι στο τελεσίγραφο που έλαβε από τον Ιταλό πρέσβη. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Αποτελεί επίσημη εθνική εορτή και αργία. Οι εορτασμοί της ημέρας είναι πολλοί και σε διάφορα σημεία της χώρας αλλά και του κόσμου. Παρακάτω θα δείτε που τις περιοχές που μπορούν να σας προσφέρουν μια διαφορετική εορταστική εμπειρία.

Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μια όμορφη και λαμπερή περίοδος. Συναντάς παντού, πολύχρωμα φωτάκια, στολισμένα δέντρα, μαγευτικά χιονισμένα τοπία, λαχταριστές λιχουδιές, ξωτικά , Άι Βασίλιδες και πολλά άλλα. Γιορτάζονται σε όλο τον κόσμο και είναι η πιο φωτεινή γιορτή. Δείτε παρακάτω που μπορείτε να ζήσετε την δική σας συναρπαστική περιπέτεια.

Πρωτοχρονιά

Πρωτοχρονιά, είναι η αρχή του νέου χρόνου. Είναι η περίοδος ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμού της ζωής μας. Είναι μια νέα αρχή. Μια αρχή που θέλουμε να είναι συναρπαστική. Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα ταξίδι σε κάποιον ξεχωριστό προορισμό.

Θεοφάνεια

Τα θεοφάνεια είναι μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή. Υπάρχουν πολλά έθιμα αφιερωμένα στην συγκεκριμένη μέρα, σε διάφορα σημεία του κόσμου, με τα περισσότερα από αυτά να αποτελούν εμπειρίες ζωής. Μην χάσετε την ευκαιρία να βιώσετε αυτή την περιπέτεια σε έναν από τους παρακάτω προορισμούς.

Απόκριες

Τις απόκριες λαμβάνει χώρα το έθιμο του γλεντιού, της ψυχαγωγίας, της μεταμφίεσης και του «μασκαρέματος». Υπάρχουν έντονα εορταστικά δρώμενα όπως καρναβάλια, τόσο στην χώρα μας όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη. Με το μεγαλύτερο να είναι αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου, τιμά και γιορτάζει τον ξεσηκωμό των υποδούλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Είναι αργία και γιορτάζεται με μεγάλες παρελάσεις κυρίως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ο εορτασμός της δεν εσωκλείεται μόνο στα σύνορα της χώρας μας, αλλά εκτείνεται σε όλο τον κόσμο από τους Έλληνες του εξωτερικού. Εδώ θα βρείτε τα εορταστικά πακέτα μας για τις μέρες αυτές.

Πάσχα

Η 25η Μαρτίου, τιμά και γιορτάζει τον ξεσηκωμό των υποδούλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Είναι αργία και γιορτάζεται με μεγάλες παρελάσεις κυρίως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ο εορτασμός της δεν εσωκλείεται μόνο στα σύνορα της χώρας μας, αλλά εκτείνεται σε όλο τον κόσμο από τους Έλληνες του εξωτερικού. Εδώ θα βρείτε τις προτάσεις μας για τις μέρες αυτές.

Αν τα εορταστικά πακέτα που διαβάσατε δεν σας ταιριάζουν, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δημιουργήσουμε νέα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

elGreek